• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.03.2015

16:35

DUBIOZA KOLEKTIV na Sea Dance festivalu na Jazu 16. jula

Showbiz

DUBIOZA KOLEKTIV na Sea Dance festivalu na Jazu 16. jula

Podeli vest

Bend Dubioza Kolektiv nastupa 16. jula na glavnoj bini Sea Dance festivala na Jazu i to u sklopu svoje svetske turneje

Najpopularniji balkanski bend će obići više od 100 destinacija, neke od najvećih svetskih festivala, kao i evropske metropole Berlin, Amsterdam, Madrid, Barselonu i Beč gde su karte za njihov nastup već rasprodate. Uz takav raspored grupi će ove godine Jaz biti jedina stanica u Crnoj Gori.

Britkim tekstovima zapakovanim u muzičku mešavinu hip hopa, rege, dub i rok zvuka, Dubioza kolektiv je više od ijednog drugog domaćeg benda uspeo da očara kako domaću, tako i svetsku publiku.
Važnost tog benda prepoznali su brojni svetski mediji, među kojima se izdvajaju magazin Time i BBC, koji su članove ovog sjajnog sastava videli kao glas Bosne i celog Balkana.

Rođendanski, 15. Exit festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.
Ulaznice se nalaze u prodaji po cenama od 5.990 za Exit festival, 3.990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za deset dana Exit Avanture (EXIT + Sea Dance) može se nabaviti za 6.990 dinara putem sajta www.exitfest.org.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija