• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs

03.04.2015

15:46

HUMANI ACA SELTIK Ošišao se da bi pomogao deci oboleloj od raka!

Showbiz

HUMANI ACA SELTIK Ošišao se da bi pomogao deci oboleloj od raka!

Podeli vest

Aleksandar Petrović, poznatiji kao Aca Seltik, ošišao se kako bi se priključio akciji "Kilometar kose", koja obezbeđuje perike za decu koja usled bolesti ili lečenja pate od gubitka kose

Popularni vođa benda Orthodox Celts uključio se u ovu akciju i donirao deo svoje "grive", što je, ako je suditi po njegovim ranijim izjavama, tek treći put od kraja osamdesetih da se "ozbiljno" ošišao!

 

 

Nije prvoaprilska šala - i Aca Celtic se uključio u #KilometarKose! Posted by Kilometar kose on Wednesday, April 1, 2015

 

Aca je u jednom intervjuu rekao da se šišao na kratko jednom 1988, i sledeći put 1999, i da mu je teško palo jer sebe ne doživljava isto ako nema dugu kosu. Sada se dela nje odrekao iz najboljeg mogućeg razloga.

 

 

"Kilometar kose" je humanitarna inicijativa koju su pokrenuli mladi umetnici Marko Mak Petrović i Tamara Kojić, sa ciljem da se dečici oboleloj od teških bolesti obezbede perike. Ako i vi želite da se uključite u ovu akciju i donirate kosu, informacije o tome kakva kosa može, a kakva ne može da se donira, kao i sve druge detalje akcije, možete pronaći na Facebook stranici "Kilometar kose".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija