• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.04.2015

14:00

SPEKTAKL Otkriven spisak 25 kandidata "Pink music festivala"

Showbiz

SPEKTAKL Otkriven spisak 25 kandidata "Pink music festivala"

Podeli vest

Drugi po redu "Pink music festival" prema danas objavljenom spisku izvođača, obećava više nego zanimljivu reviju novih pesama različitih muzičkih pravaca. Na konferenciji održanoj u zgradi TV Pink predočeno je ko su 25 učesnika, kao i ko će ove godine biti voditeljski par

Među učesnicima se nalaze i velike zvezde poput Vesne Zmijanac, Mire Škorić, Dare Bubamare,

IZVOĐAČI I NJIHOVE KOMPOZICIJE 

Vesna Zmijanac "Ponovi za mnom"
Mira Škorić "Srce sa kvarom"
Fantastic band feat Pink radio show "Enormno"
Dara Bubamara "Žena zmaj"
Alegro bend "Gde si dušo, gde si rano"
Goga Sekulić "Na tebe da ne liči"
Martina Vrbos "Dilema"
Mia Borisavljević "Otkidam na tebe"
Osman Hadžić "Milion dukata"
Danijel Pavlović "Lavirint"
Darija Stanojević "Nije bitno"
Mega bend "Da je meni"
Tajči "Tuga se ne zakazuje"
Željko Šašić "Paklena je noć"
Boban Rajović "Padobran"
Džidža "Lice sa poternice"
Milena Ćeranić "Sve pred sobom gazim"
Nesh feat Juice & Maxoni "Od vikenda do vikenda"
Marina Visković "Ženska pesma"
Slavica Ćukteraš "Ogledalo"
Ćemo "Veži se polećemo"
Jadranka Barjaktarović "Očajna"
Mika Kostić "Budi moj"
Snežana Nena Nešić "Da li za zbogom si"
Dado Glišić "Duh u gomili"

kao i nove snage koje su u poslednje vreme postale popularne među mladom publikom poput "Fantastic" i "Alegro benda", Nesh, Marine Visković i drugih. Posle dužeg vremena na scenu se vraća i Slavica Ćukteraš, a zanimljivo je da je ćerka člana žirija "Zvezdi Granda" Aleksandra Džidža Stojković odlučila da konkuriše na "Pinkovom", a ne na "Grandovom" festivalu. Voditeljski par biće trenutno najpopularnija lica "Pink" televizije: Marijana Mićić i Milan Kalinić.

I ove godine očekuju se spektakularni nastupi u jednom od najvećih studija na Balkanu, a pesme će premijerno početi da se vrte i ovog puta pre samog festivala, kako bi se opravdao podnaslov "Festival hitova". Sve radio stanice već u četvrtak moći će da emituju numere, a Pink music kanal biće ispunjen samo takmičarskim numerama. I sve ostale "Pinkove" emisije biće u znaku festivalskih pesama, a u svakom trenutku one će biti dostupne i putem kanala "Pink music festival" na popularnom sajtu "Youtube" i putem društvenih mreža.

Šest nagrada je obezbeđeno ove godine. Žiri će činiti muzički urednici radio i TV stanica regiona, dok će gledaoci svoj glas moći da daju putem SMS i oficijelne stranice na FB. Sponzorski pul će takođe dodeliti nagrade svojim favoritima, a nagradu će dobiti i pesma koja je od dana objave do samog festivala imala najviše "gledanja" na "Youtube"-u. I ove godine TV gledaocima možda će ipak biti najzanimljivije kako će sami učesnici glasati i ko će prema njihovim glasovima dobiti nagradu.


- Budući da prvim put vodim jedan muzički festival, dobro ću se pripremiti i slušati uputstva uredništva i scenarista. Svi su me pitali kako je to raditi sa Milanom Kalinićem, a mi ćemo zapravo prvi put sada zajedno voditi neku emisiju. Sigurna sam da će ovo biti pravi televizijski spektakl - izjavila je Marijana Mićić.

Pink

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Magazin

Džet set

Srbija