• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

12.05.2015

16:13

BOJANA, SRPSKI ADUT NA EVROSONGU: Verujem u pobedu!

Showbiz

BOJANA, SRPSKI ADUT NA EVROSONGU: Verujem u pobedu!

Podeli vest

Naša predstavnica na pesmi evrovizije otkriva da joj se dopadaju mađarska i slovenačka pesma, ali da ipak najviše veruje u svoj uspeh

Ako mislite da treba da se kladite na mene, onda to učinite
Bojana Stamenov

Bojana Stamenov je otputovala juče u Beč, gde će 19. maja pevati na Evroviziji. Predstavnica Srbije imaće nastup u prvom polufinalu, a numeru "Ceo svet je moj" izvešće na engleskom jeziku.

Sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" ispratili su je brojni prijatelji i porodica i poželeli joj da poput Marije Šerifović još jednom dovede Evrosong u Srbiju.

Sa Informerom u Beč

Zoran Sinko

Pored ličnih stvari i većeg prtljaga, Bojana Stamenov je u Beč otputovala sa primerkom "Informera" da bi prekratila vreme u avionu. Naša ekipa joj je poželela svu sreću, a ukoliko dovede Evrosong u Srbiju, obećali smo da ćemo je dočekati sa trubačima.

Bojana je istakla da će dati sve od sebe da pobedi i dodala da se ne plaši konkurencije.

- Očekujemo najbolji plasman, pa šta nam bog da. Ima lepih konkurentskih pesama koje rado slušam, a među njima su pesme Slovenaca i Mađara. Ali bez obzira na sve to, najviše se naježim kad čujem našu pesmu. Možda sam pristrasna, ali tako se osećam - kaže srpska predstavnica i dodaje:

- Uzbuđena sam jako! Sada mi je ostalo da se fokusiram na nastup. Vidimo se u finalu. Nikada se nisam kladila, ali ako mislite da treba da se kladite na mene, onda to učinite. Drago mi je što ću imati i podršku Marije Šerifović, koja će biti sve vreme sa mnom u Austriji.

Sa Bojanom je u Beč krenula i njena rođena sestra Jelena, dok će je majka Natalija, tata Zoran, baka Danica i sestrić Todor bodriti iz Beograda.

- Ostajemo kod kuće jer nam je tako svima lakše. Veoma smo emotivni, često umemo i da se rasplačemo, pa bi joj to teško palo. Ali ja sam stari avanturista, pa se možda spakujem i odem za Beč. Bojana i ja smo telepatski vezani i ona zna da nam je najbitnije da sve to lepo iznese, a ne da pobedi. Moja ćerka je borben lik, pa sam joj rekao da pazi šta radi i da sačuva glas. Imamo veliko poverenje u nju - kaže Bojanin otac.

KLADIONICE: Bojana ulazi u top 20

Najpoznatija svetska kladionica "Vilijam Hil" rangirala je Bojanu na 19. mesto sa kvotom 67. To znači da ukoliko neko stavi 100 evra na Srbiju, zaradiće 6.700 evra ako naša predstavnica trijumfuje na Evrosongu. Kladionica najveću šansu za pobedu daje Švedskoj sa kvotom 2,75, a slede Australija (4,00) i Italija (4,33). 

Kompozitor pesme "Ceo svet je moj" Vladimir Graić Graja kaže da je Bojanu savetovao da ne priča mnogo.

- Rekao sam joj da ćuti, da ne mora da ide svuda gde idemo mi, jer mora i da se odmara, da sačuva glas. Ta tri minuta su sve što se očekuje od nje tamo. Poslednjih nekoliko nedelja je bilo stresno i napeto, ali uspeo sam da pričam sa Bojanom i da je posavetujem. Mi koji smo već bili na Evrosongu znamo šta nas čeka, ali ona ipak nije svesna u šta se upustila. To će biti paklenih 12 dana. Prisutna je lagana nervoza, ali to je pozitivna trema - tvrdi Graja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksa Babic

pre 8 godina

Nadam se da cemo posle ovag prestati ucestvovati.Ovo je...

NEBOJŠA

pre 8 godina

ŠTO IMA GLAS, ALI IMA I STAS ! FALI - MARKETING ??

PAVLE

pre 8 godina

MA LJUDI MOJI - MI SMO SE KANDA "PREADUTIRALI" ??

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija