• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.05.2015

08:02

AUSTRIJSKI MEDIJI NAM SLUTE POBEDU Bojana je srpska Adel!

Showbiz

AUSTRIJSKI MEDIJI NAM SLUTE POBEDU Bojana je srpska Adel!

Podeli vest

Austrijska štampa danas posebno hvali predstavnicu Srbije na Pesmi Evrovizije Bojanu Stamenov nakon sinoćnjog ulaska u finale Evrosonga, uz ocenu da bi ona čak mogla i da pobedi na ovom takmičenju


Gotovo svi mediji, u svojim izveštajima sa prvog polufinala, hvale posebno Stamenov i njen nastup. Bečki dnevnik "Kurir", posle prvog polufinala, da Stamenov sada može da se nada pobedi.

Srpskinja je, sa svojim miksom od popa i disko zvukova pridobila frenetični aplauz, konstatuje bečki "Kronen cajtung".

Vrhunac polufinala bio je nastup "srpske Adele" Bojane Stamenov, sa svojom ritmičkom pop pesmom, ističe "Prese".

"Među finalistima su Bojana Stamenov i Ruskinja Polina Gagarina koje spadaju u favorite", ukazuje "Esterajh".

Bečki dnevnik "Hojte" podvlači da je "kraljica srca" bila Bojana Stamenov iz Srbije, uz konstataciju da ni kod jednog drugog kandidata nije toliko aplaudirano i bodreno.

Koliko je predstavnica Srbije miljenik medija, čiji je od samog pocetka bila favorit, svedoči i činjenica da su tokom njene pesme, u pres centru dvorane "Štathale", za vreme njenog nastupa novinari iz celog sveta pevali njenu pesmu i pozdravili njeno izvođenje jakim aplauzom. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
badza

pre 8 godina

Ne pisu svi listovi bas tako i hvale nasu predstavnicu Stamenov.Recimo domaci dnevni list,Alo,objavljuje i to sa velikim i upadljivim naslovom da ce se plasirati po nekim informacijama medju poslednjih pet.I jedini su oni objavljivali takvu informaciju,ni jedan drugi domaci list.Medjutim dogodilo se suprotno sto govori da Kirbi ne moze svuda da zabada nos i da se za sve pita.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija