• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2015

09:50

OČEVIM STOPAMA Luisov sin promovisao album

Showbiz

OČEVIM STOPAMA Luisov sin promovisao album

Podeli vest

U prepunom klubu Novi Bitef, talentovani muzičar Marko Luis predstavio je solo album "Shine on me“ u izdanju "IDJ Tunes"

Marko Luis je poznat široj muzičkoj javnosti kao član autorskog benda MaraQYa, i klupskog sastava "St. Louis band".

Album je u potpunosti napisan na engleskom jeziku , tako da je namenjen, kako za domaće, tako i za internacionalno tržište.

Zvuk na ovom albumu je kombinacija različitih uticaja, od soula, R'n'B-a, popa, do elemenata balkanske i Orijentalne kulture.

Aleksandar Dmitrović

Na oduševljenje prisutnih promocija se pretvorila u mini koncert. Marko je sa posebnom emocijom otpevao pesmu "I saw you smile" posvećenu njegovom ocu, tragično stradalom pevaču Luisu. 

- Presrećan sam što je album konačno izašao. Ovo je baš za moju dušu, jedan iskren album, pun emocija i pozitivnih misli. Nadam se da će se mnogima dopasti. Jedva čekam da krenemo sa koncertima da sa publikom razmenimo energiju - izjavio je vidno raspoložen Marko.

Mnogobrojne poznate ličnosti došle su da podrže kolegu i drugara kao i da su uživaju u dobrom zvuku. Među njima su bili Gru, Nigor, Maja Luis, Bane MVP, Milan Sevdah baby, Ogi Radivojević, Voja Aralica, Dragana Mićalović, Bane Leksinton, Lukijan Ivanović, Struka, Bege Fank, Gazda Paja, Andrej Ilić, Nenad Heraković...

Aleksandar Dmitrović

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija