• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

30.05.2015

21:21

ZAPALIO INTERNET Amater koji je oduševio glasom (VIDEO)

Showbiz

ZAPALIO INTERNET Amater koji je oduševio glasom (VIDEO)

Podeli vest

Osamnaestogodišnji Tom Blizibi oduševio je svet kada je sa Džesi Džej otpevao duet, a zatim je usledio poziv producenta koji je sarađivao s Bijonse

Pevačica Džesi Džej je unapred snimila video i ostavila praznine kako bi fanovi mogli da se uključe i pevaju s njom. Priliku je iskoristio osamnaestogodišnji Tom Blizibi.

Međutim, malo ko je mogao da pretpostavi da će se video ovog virtuelnog dueta pretvoriti u veliki hit.

Tom Blizbi iz Lidsa, snimio je svoju verziju pjesme "Flashlight" iz filma "Pitch Perfect 2", a nakon što ju je objavio na Fejsbuku, video je skupio više od sedam miliona pogleda i rezultirao pozivom producenta koji je sarađivao s Bijonse.

Blizbi tvrdi da je srećan zbog toga, ali i da je "bombardovan" porukama izdavačkih kuća koje žele da potpišu.

- Prošla nedelja je bila luda. Telefon ne prestaje da  zvoni. Podrška velikog broja ljudi me dirnula i inspirisala, a u mom inboksu nalazi se hiljade poruka potpunih stranaca koji tvrde da sam ih oduševio - rekao je za BBC.

Flashlight JessieJ and Tom Bleasby

Singing along with Jessie J on her new single from 'Pitch Perfect 2'....Flashlight! via Smule Please email tombleasbyinfo@gmail.com for booking requests, offers with material and other enquiries. Posted by Tom Bleasby on Saturday, May 23, 2015




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija