• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2015

12:19

SPOJ TRADICIJE I DŽEZA Ivana Jordan održala koncert

Showbiz

SPOJ TRADICIJE I DŽEZA Ivana Jordan održala koncert

Podeli vest

Pop pevačica Ivana Jordan u subotu je u beogradskom Sava centru održala koncert sa "Big bendom"

Kako je Ivana istakla ovaj nastup predstavlja krunu njene saradnje sa renomiranim džez orkestrom, sa kojim je prošle godine objavila album "Moj si život".

Public

- Rad sa "Big bendom" je velika inspiracija za svakog umetnika i nesvakidašnja muzička avantura i egzotika.  Imaju posebnu energiju i moje pesme u njihovim aranžmanima dobile su potpuno novi život. Volim da sarađujem sa drugim muzičarima i da svoje kompozicije obogatim različitim muzičkim stilovima - izjavila je Ivana Jordan.

Public

Upravo kompozicije sa tog diska "Moj život " publika je imala prliku da čuje u džez aranžmanima. Pored muzičkog repertoara ceo događaj je upotpunila i impresivna scenografija i Ivanin scenski nastup, tako da je publika u potpunosti uživala.

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 8 godina

Prava dama, koja je napravila spektakl godine, sve smo uzivali...

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija