• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.06.2015

18:49

IVANA NEGATIV PRIZNAJE: Infarkt mi je bio opomena

Showbiz

IVANA NEGATIV PRIZNAJE: Infarkt mi je bio opomena

Podeli vest

Ivana Peters otkriva da je dva srčana udara koja je imala u martu shvatila kao opomenu. Pevačica grupe "Negativ" kaže da je tek tada uvidela koliko je njeno zdravstveno stanje ugroženo i da je naterala sebe da promeni dotadašnje životne navike

Ivana u razgovoru za Informer otkriva da joj se zbog bolesti život potpuno preokrenuo, ali da čini sve kako bi se što pre oporavila.

- Infarkt sam shvatila kao neku vrstu opomene, da bi trebalo malo da usporim u životu i promenim određene navike - kaže Ivana.

Nekadašnja članica grupe "Tap 011" odlučila je da u narednom periodu ugađa sebi i da se ne izlaže

Prva slika posle operacije

Public

Ivana Peters je mesec dana posle operacije objavila prvu selfi fotku. Pevačica je ovom fotografijom oduševila mnoge fanove i tada prvi put potvrdila da se dobro oseća. Mnogi su je pohvalili da super izgleda. Pevačica grupe "Negativ" zbog bolesti je smršala nekoliko kilograma.

stresnim situacijama. Trenutno joj je najlepše kod kuće sa porodicom i ćerkicom Sarom, iako se još uvek navikava na novi način života.

- Sada se super osećam. Sve se promenilo u mom životu i još uvek je sve to za mene novo. Svakodnevno vozim bicikl, opuštam se kod kuće i vodim računa o ishrani. Ništa mi nije teško i pridržavam se svih saveta lekara, a najbitnije je da se pazim - objasnila je pevačica.

Doktori su našoj pop pevačici preporučili da se ne izlaže stresnim situacijama i da vodi zdrav način života, zbog čega neće moći određeno vreme da radi svirke.

Međutim, ona kaže da je ništa neće sprečiti da se i dalje bavim muzikom, koja je smisao njenog života.

- Trenutno ne mogu da nastupam, ali od muzike ne odustajem. Ona je lek za sve i zato se od nje ne odvajam. Ne mogu da zamislim svoj život bez pesme. Uostalom, lekari su mi rekli da su se na njihovim operacionim stolovima nalazili i operski pevači, koji su nastavili svoje karijere. Ne znam kada ću se tačno vratiti na scenu, verovatno ću osetiti kad bude pravi trenutak - izjavila je Petersova.

Podsetimo, frontmenki grupe "Negativ" je u martu ove godine nakon gostovanja u emisiji "Ko je kod Koje" pozlilo. Ona se požalila na visok pritisak i bol u grudima, zbog čega je hitno prevezena u Klinički centar u Beogradu.

Nakon pregleda, lekari su joj konstatovali dva srčana udara i ugradili joj stent.
Ivana tada nije želela da daje izjave za javnost i potpuno se povukla sa estrade, a nedavno se vratila obavezama u svojoj školici pevanja.
 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija