• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.06.2015

22:11

ROBI SE OBRUKAO 33.000 fanova pozdravio sa "Dobro veče ZAGREB!" (FOTO/VIDEO)

Showbiz

ROBI SE OBRUKAO 33.000 fanova pozdravio sa "Dobro veče ZAGREB!" (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Posle dva sata uživanja spektkularni koncert je završen. Robi je ređao hitove i delio pozitivnu energiju sa publikom. Nekoliko puta je, oduševljen što svi u masi znaju njegove pesme, tokom koncerta pitao: "Srbijo, mogu li da budem tvoj sin?"

Posle više od pola sata kašnjenja, Vilijams je izašao na binu pred 33 hiljade ljudi i na čistom srpskom pozdravio sve prisutne sa: "Zagrebe, dobro veče".

 

 

One and the BEST! #robbiewilliams #bestconcert #crazy #belgrade

A photo posted by Marijana Zrnić (@marijana.zrnic) on Jun 17, 2015 at 12:55pm PDT

 

Čuo se s ćerkom usred koncerta

Niko nije očekivao da će pevač usred koncerta obaviti jedan porodični razgovor. Naime, on je pozvao ćerku video linkom i otpevao joj uspavanku. Pošto je čula oca, devojčica je telefon dala bratu, za kojeg je Robi otpevao numeru "Ignition", inače njemu posvećena. 

 

Da li ga je omela kiša, koja celo veče pada u Beogradu, ili samo odlična atmosfera, ne znamo. Jasno je samo da je usred srpske prestonice pred punim Ušćem, gromoglasno pozdravio naše komšije, što masa, nije ni primetila, već ga je pozdravila jakim aplauzom.

Robi se zatim predstavio u svom stilu.

- Ja sam Robi Vilijams i u naredna dva sata vaše dupe je moje. Koliko vas je ovde iznad trideset godina? Koliko vas ima mlađih? Za vas mlađe, ja sam Robi Vilijams, nekad sam bio velika zvezda, onda sam završio na rehabilitaciji, a sad sam tu gde sam. Da li znate sve moje pesme? - pitao je pevač.

 

 

Koncert je počeo numerom po kojoj je nazvao i turneju "Let me entertain you", nakon čega su se zaređali svi njegovi najveći hitovi. Publika je, kao u transu, pevala svaku pesmu od reči do reči što je dodatno iznenadilo Vilijamsa. 

Ivan Dobričić

- Srbija Srbija, ti si najbolja u pratnji bubnjeva... - Znate sve moje pesme? Ja sam poznat ovde!  - rekao je Robi - pevušio je na bini Robi. 

Ivan Dobričić

Zatim je usledila pesma "Minnie the Moocher", nakon čega se Robi bacio u publiku kako bi napravili selfi. Otpevao je i pesmu "Supreme"...

 

Pored više od 30.000 njegovih fanova na koncert su došle i neke naše poznate face među kojima i Dragan Bjelogrlić, Katarina Rebrača, Marija Šerifović, Ljubiša Tumbaković, Čedomir Jovanović sa suprugom...

Kncert je završen posle dva sata, koliko je Robi Vilijams pevao na Ušću. Pevač se na kraju zahvalio svima na divnoj noći i obećao da će se ponovo vratiti u Srbiji.

Budući da je veliki fan fudbala, zahvalio se i na tome što je Srbija iznedrila fudbalera kakav je Nemanja Vidić, koji je igrao u Mančester Junajtedu, timu koji Robi obožava.

Pogledajte kako je večeras bilo na Ušću:

 

 

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloš

pre 8 godina

Robije Vilijamsa drogeraša treba izbaciti iz Srbije kao mačku! Doveli su ga kaparisani plaćenici u Beograd koji sun na sisi Vatikan da arlauče dok UDBA diluje drogue. Srbija je Logor smrti. Ništa ne radi. U pitanju je projekat Vatikana da nam seme zatre, a bašibozluci dovode drogera da drži concert! Vostani Serbie! Vostani..,

martin

pre 8 godina

dal ste vas dvojica normalni? sta trosite dzabe vazduh...

Milica

pre 8 godina

E, budalo, Robbie Williams uopste nije katolik i ne postuje Vatikan niti Papu. Englez je, a ti mars nazad u skolu, da ne sramotis nas ostale u ovoj zemlji koji volimo sve ljude na svetu, za razliku od tebe koji ne volis ni sebe, niti tebe voli iko!

Mahnit Besan

pre 8 godina

Brate, mani se pisanja komentara i nadji neki novi hobi, ne ide ti ovo, realno...

Zoran

pre 8 godina

Evo, zamislite koje ludilo Vatikan sprovodi nad nama?! Robija Vilijamsa drogeraša treba izbaciti iz Srbije kao mačku! Doveli su ga kaparisani plaćenici u Beograd koji sun na sisi Vatikana da arlauče dok UDBA diluje drogu. Srbija je Logor smrti. Ništa ne radi. U pitanju je projekat Vatikana da nam seme zatre, a bašibozluci dovode drogeraša da drži koncert! Vostani Serbie! Vostani..,

anony

pre 8 godina

Sve novine citiraju: ,,Dobro veče, Zagreb(e)!" Slušala sam snimak, i mislim da bi trebalo barem ispravno da ga iscitiraju: ,,Zagreb, dobro veče''! Takođe, mislim da nije bila provokacija, jer je brzo to izgovorio i jasno se vidi da je slučajno rekao i pomešao.

NAvoj

pre 8 godina

Ako nije provokacija, ali je jako neprijatno na koncertu u sred Beograda cuti zlokobni pozdrav Zagrebu. sta mislite da se desilo u Zagrebu pozdrav Beogradu, morao bi da lkeci bar pola sata I moli za oprost. Ovako ispada da su Srbi glupi I bez dostojanstva, pa zbog tamo neke sitne zabave zrtvovace I svoj PONOS.

Milena

pre 8 godina

Jedva cekate da pogresno informisete i pogresno komentarisete. Zagreb nije spomenuo. Postoji i snimak. Ali, slobodno nastavite da pljujete

Aaaa

pre 8 godina

Nije rekao Zagreb,nego ZDRAVO.Vrlo dobro se cuje na svim snimcima,ne znam cemu ta polemika.

ja

pre 8 godina

lazovi jedni neispirisani,izmisljate jer niste sposobni pronaci pravu pricu....sta se sve ovde radi nekaznjeno...ubedjivati i lagati nesto sto nije,nije duznost i posao obrazovanog novinara,naprotiv,njegovo je da otkriva istinu i trudi se da je uvek prenese javnosti...lazoviiii

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija