• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.06.2015

02:01

PINK DOBIO PRVU MUZIČKU ZVEZDU Pobednik je Ivan Kurtić!

Showbiz

PINK DOBIO PRVU MUZIČKU ZVEZDU Pobednik je Ivan Kurtić!

Podeli vest

Posle osam meseci, od 400 takmičara koliko ih je bilo u septembru, večeras se 12 najboljih kandidata borilo za pobedu u Pinkovim zvezdama, a publika je odlučila da to bude Ivan Kurtić

Konačni "obračun" počeo je nekoliko minuta pre 21 sat!

Pobednika su izabrali gledaoci koji još od prošle subote glasali putem SMS poruka, a veliko finale imalo je dve faze. U prvoj su nastupili svi finalisti, potom je saopšteno kojih šest takmičara je dobilo najviše glasova i oni su u drugoj fazi dobili priliku da otpevaju još jednu numeru.

Posle prvog preseka glasova, šest kandidata se plasiralo u drugi deo emisije i boriće se za pobedu a to su: Ivan Kurtić, Mlađen Tošović, Slobodan Radanović, Miloš Radovanović, Pavle Dejanić i Zenaida Đukić!

screenshot

U revijalnom delu nastupili su svi članovi žirija. Na sceni Pinkovih zvezda zapevali su Ceca Ražnatović, Bora Đorđević sa svojom “Ribljom čorbom”, Miroslav Ilić i Haris Džinović.
 

screenshot

U superfinalu našli su se Pavle Dejanić i Ivan Kurtić.

Posle toga usledilo je konačno prebrojavanje glasova… i ostalo je istorija!

Pobednika očekuje karijera vredna pažnje dok će finalisti dobiti pesme na poklon od produkcije “Pinka”. Oni će tokom leta imati turneju sa više desetina nastupa po bivšoj Jugoslaviji na kojima će se i uživo predstaviti publici širom regiona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dobri

pre 8 godina

Pinkova zvezda - Ivan Kurtić...x faktor - Daniel Kajmakoski....Operacija trijimf - Adnan Babaić....novi x faktor - HR

Goran

pre 8 godina

Mogu samo da zavide onoj deci što nastupaju u pinkovim zvezdicama.Ovo i ono što pevaju oni klinci je kao nebo i zemlja(i još kad se u obzir uzme razlika u godinama).Svi ovi bi onoj deci trebali da se poklone i da im kažu-svaka čast MAESTRO !!! -- P.S. Mislim da je Pinkove Zvezdice jedna od retkih emisija na Pinku koja nije šljam i zaluđica (možda i jedina).Pink je celu naciju zaglupeo i unazadio za bar 30 godina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija