• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.07.2015

06:59

PROSIDBA I REKORD Kraj 15. Egzit festivala za nezaborav

Showbiz

PROSIDBA I REKORD Kraj 15. Egzit festivala za nezaborav

Podeli vest

Poslednje, četvrto veče jubilarnog 15. Egzita "ukrašeno" je na efektan način - javnom prosidbom na Main stage-u i fantastičnim vatrometom tačno u ponoć

 

 


Na iznenađenje svih, tokom svog nastupa članovi dua "Capital Cities" pozvali su tim iz organizacije Egzit festivala da im se pridruže na bini, kako bi im uz pesmu "Safe and Sound" čestitali 15. rođendan.

Na glavnu festivalsku binu izašlo je dvadesatak mladih ljudi zaslužnih za organizaciju zvanično jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi, a onda je osnivač i direktor Egzita Dušan Kovačević kleknuo i zaprosio svoju dugogodišnju devojku Ivanu, što je izazvalo erupciju oduševljenja među mnogobrojnom publikom.

U tom trenutku nebo iznad glavne festivalske bine prošarao je vatromet u obliku crvenog srca, čime je i zvanično poslat u svemir moto ovogodišnjeg festivala - širi ljubav.

Tanjug



Nakon ovog spontanog hepeninga na bini, tačno u ponoć pravi desetominutni vatromet obasjao je Petrovaradinsku tvrđavu i to je ujedno bila i najava za početak nastupa zvezdi poslednje večeri, benda "Faithless".

Kako je Tanjugu rekao direktor komunikacija Egzita Sagor Mešković, tokom četiri dana 15. festivala, ostvarena je ukupna poseta od oko 190.000, što je rekord u ovoj deceniji.

Tanjug



- Jubilarni 15. Egzit noćas se završava, ali avantura ide dalje i sa Tvrđave nastavljamo put plaže Jaz u Crnoj Gori, siguran sam u isto tako dobrom raspoloženju kao što je bilo prethodna četiri dana na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde su na rođendanskoj žurci svi prisutni neprestano igrali i pevali i širili ljubav - rekao je Mešković.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija