• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.07.2015

12:10

KRALJ POPA za sobom ostavio 20 nedovršenih pesama

Showbiz

KRALJ POPA za sobom ostavio 20 nedovršenih pesama

Podeli vest

Bivši inženjer zvuka Majkla Džeksona, Majkl Duram Prins, tvrdi da je na svom kompjuteru sačuvao "20 nikada objavljivanih", ali "nedovršenih pesama" kralja popa

- Nemam pravo ni da otkrivam naziv tih pesama, ni da ih puštam - naveo je tonac koji je radio sa Džeksonom od 1995. do njegove smrti 2009. 

- Verujem da će biti još albuma, ali zasad planiramo da izdamo po nekoliko novih pesama svakih šest meseci. Ima dosta posla. Majkl nije pevao refrene na demo snimcima, tako da treba naći nekog ko će ih otpevati. A to znači da će u pitanju biti dueti - objasnio je on, dodavši da će "Džeksonova porodica, njegovi naslednici i njegova diskografska kuća dati konačnu reč".

Od smrti slavnog pevača, izdata su dva posthumna albuma: "Mićael" (2010) i "Xscape" (2014). 

Nekoliko meseci nakon Džeksonove smrti, njegovi naslednici i diskografska kuća Soni potpisali su ugovor, u to vreme procenjen na preko 200 miliona dolara, koji predviđa objavljivanje sedam novih albuma u razmaku od deset godina. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija