• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

28.08.2015

14:00

KRALJ NARODNJAKA ZA INFORMER: Cuca mi je kao ćerka!

Showbiz

KRALJ NARODNJAKA ZA INFORMER: Cuca mi je kao ćerka!

Podeli vest

Šaban Šaulić kaže da je Ivona Negovanović njegova obožavateljka i da je želeo da joj pomogne u karijeri... Što bi me žena ostavila? Zbog nekoliko fotografija? Svašta, poručuje poznati pevač

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić tvrdi da svoju navodnu ljubavnicu Ivonu Negovanović Cucu gleda kao ćerku.

Poznati pevač tvrdi da nije godinama u ljubavnoj vezi sa 40 godina mlađom koleginicom, te da ga zbog tračeva supruga Gordana neće ostaviti.

Šaban je konačno progovorio o skandalu koji potresa već više od godinu dana njegovu porodicu:
- Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikada nismo ni bili kao što drugi misle. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu.

Ali nedeljnik "Star" je u četvrtak ponovo objavio njene fotografije iz vaše vikendice u Krčedinu.

- Iz novina sam saznao da je Cuca bila kod mene u Krčedinu. Ja nisam bio tamo, a njoj je verovatno nešto trebalo, možda je imala neki problem. Moj prijatelj, koji je bio u kući, rekao joj je da ide, ona ga je poslušala i otišla.

Kako ste se upoznali?

- Upoznao nas je moj menadžer. Kazao je da od nje nikada neće biti pevačica. Smetalo mi je što je tako grub, jer se nikada ne zna. Nastavio je da se prepire sa mnom i rekao mi: "Ajde, ako tako misliš, što joj ne uradiš pesmu." Iz inata sam mu rekao da hoću i tako je sve počelo. Uradio sam joj besplatno nekoliko pesama, ali ona to nikada nije promovisala.

Ovo je treći put da je fotografi slikaju u Krčedinu. Uhvatili su vas zajedno i u tržnom centru u Inđiji, a snimljeni ste i dok ste se ljubili na Slaviji?

- To je bila puka slučajnost. U tržnom centru je bilo neko sniženje i pitala me je da idemo, a na Slaviji mi je prišla da mi se zahvali što sam joj pomogao da donese jednu odluku. Ponudili su joj neku baladu. Rekao sam joj da to nije za nju jer je mlada i vrcava i da joj takva pesma treba. Ona mi se zahvalila i poljubila me u obraz.

Kako u obraz, kada postoji snimak na kom se vidi da se ljubite u usta?

- To nije tačno, tako je samo ispalo, zbog ugla iz kog je snimano. Ljudi, pa nisam budala, pa da na javna mesta idem sa ljubavnicom. Da smo zajedno, valjda bih to krio.

Public

Ali ona je zbog vas plakala u "Parovima". Tetovira stihove vaših pesama po telu.

Nisam budala, pa da na javna mesta idem sa ljubavnicom
Šaban Šaulić

 

- Postoji doza zahvalnosti sa njene strane za sve što sam učinio za nju. E sad, šta je u njenoj glavi, niko ne zna. Neka radi šta hoće. Imam mnogo obožavateljki poput nje, koje tetoviraju moj lik, stihove, moje ime... Ja tim devojkama pesmom izmamim osmeh i one su presrećne.

Kako je na odnos sa Cucom reagovala vaša porodica?

- Moja porodica nije trebalo to da uzima k srcu. Pa ja sam za 20-30 pevačica pisao pesme, među kojima su Šemsa Suljaković, Zorica Brunclik, Vera Matović, pa i Cuca. Sve se ovo diglo na viši nivo, a nije bilo potrebe za tim.

Da li je Goca patila zbog celokupne situacije?

- Nije. Ona je normalna, razumna i pametna žena. Znala je da je 97 odsto stvari neistinito. Tri odsto je bilo tačno, a to je da sam Cuci poslovno pomogao.

Je li vaša supruga plakala zbog vašeg odnosa sa Cucom?

Moja porodica nije trebalo da uzima k srcu odnos sa Cucom
 

- Ne da ja znam. Nisam je video.

Kako ste vi reagovali kada je Cuca izjavila da Goca nije vaša supruga, već vaš menadžer, koji vam uzima pare?

- Moja Goca meni zakazuje nastupe, tako da Cuca nije rekla ništa uvredljivo. Verovatno je bila nečim izrevoltirana kada je to rekla. Ali tvrdnje da mi Goca uzima pare su gluposti. Pa ko je rodio moju decu ako nije Goca.

Plašite li se da bi Goca mogla da vas ostavi?
- Što bi me ostavila... Zbog nekoliko fotografija? Svašta!

Jeste li ljuti na Cucu?
- Nisam, nemam razloga da budem.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 8 godina

Da sam ti ja ćerka, ne bih ti oprostila tu ponižavajuću rečenicu!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija