• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.09.2015

12:26

"ČAROLIJA" JE POČELA! Klinci "led probijaju" u Budvi

Showbiz

"ČAROLIJA" JE POČELA! Klinci "led probijaju" u Budvi

Podeli vest

Čarolijanci koji će ove godine "probiti led“ na prvoj audiciji jubilarne 10. “Čarolije” predstaviće se stručnom žiriju u Budvi 17. septembra u restoranu Pjaca!

Na veliko zadovoljstvo najmlađe publike, tim Festivala dečje muzike „Čarolija“ stiže u Budvu.

Jedan od najuspešnijih dečjih projekata koji talentovanim mališanima pruža priliku da zakorače u svet dečjih zvezda sigurnim koracima, desetu godinu za redom, dosledan je svojoj misiji. 

Umetnički direktor Festivala dečje muzike „Čarolija“ Leontina Vukomanović:

Prva misija “Čarolje” je da deci napravi nove pesme, modernih aranžmana, u duhu vremena, a da opet sadržajem ostane u svetu detinjstva

Leontina pred prvu audiciju još jednom podseća talentovane mališane šta je važno za uspeh u svetu muzike kaže:

– Važno je znati svoje mogućnosti i voleti svim srcem muziku. Važno je raditi na sebi, biti radoznao, uporan, vredan, zainteresovan za sve oko pukog pevanja. Danas se trazi komplet, ne samo sluh ili glas.

Sve audicije širom Srbije i Crne Gore, biće praćene dnevnim emisijama „Čarolija“ na  RTV PINK u Jutarnjem programu svakog radnog dana od oktobra.

Čarolijancima će i ove godine uz Leontinu Vukomanović, strah „čuvati“ poznato lice koje talentovane mališane i gledaoce televizije Pink vodi kroz prva iskustva pred kamerama i žirijem Ksenija Bujišić.

Ona odlično zna kako se osećaju takmičari, jer je i sama, kao trogodišnja devojčica, shvatila da ima puno talenata  i od tada iz dana u dan i dalje radi na sebi i svojim iskustvom hrabri mališane.

– Godinama se družim sa mališanima u okviru “Čarolije” i hrabrim ih da neguju svoj talenat. Radujem se svakoj, a posebno ovoj 10. jubiarnoj godini. Drago mi je da sam deo festivala koji popularizuje muziku za decu, novim kompozicijama i tekstovima prilagođenim njihovom uzrastu. I ove godine, Čarolijancima obećavamo nezaboravno druženje uz najkvalitetniju muziku

Naredne audicije „Čarolije“ u Crnoj Gori održaće se u Baru, Podgorici, Nikšiću i Bijelom polju


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija