• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.10.2015

12:03

(VIDEO) ZA NJIMA SU KLINKE POLUDELE! A oni su na "StandBy"!

Showbiz

(VIDEO) ZA NJIMA SU KLINKE POLUDELE! A oni su na "StandBy"!

Podeli vest

Pevač StandBy benda Boris Načić i basista Đorđe Spajić u intervjuu za Informer.rs otkrili su kakve su reakcije publike na njihov singl "Nedostaješ", ali i koji bendovi su im bili uzor da krenu ovim putem

Petočlani muški bend na putu je da stekne brojne obožavatelje, a posebno obožavateljke.

Nedavno ste objavili prvi singl "Nedostaješ". Kakve su reakcije publike?

Promo
BORIS NAČIĆ pevač benda StandBy

Boris: S obzirom na to da nismo preterano ulagali u reklamu, jako smo zadovoljni pregledima za kratko vreme. A kako se ljudima sviđa, mislim da o tome najbolje govori odnos lajkova i dislajkova na Jutjubu, pored toga što nas ljudi i privatno hvale, te raznim porukama na stranici na fejsbuku i tako dalje.

Da li se muzika koju svirate poklapa sa vašim muzičkim ukusima privatno?

Đorđe: Sviramo po klubovima i kafanama, ali i po privatnim proslavama. Ne delimo muziku na narodnjake, zabavnjake i slično. Ako je muzika dobra, onda je dobra, ali se ipak naši muzički ukusi malo razlikuju od onoga što pružamo na svirkama. Ali mi smo tu pre svega, da udovoljimo i zabavimo publiku koja je jako šarenolika, pa se ne možemo bazirati samo na jedan pravac. Ako bi smo morali da izdvojimo jedan pravac koji nam je baš omiljen, koji i privatno slušamo, to bi bio rok.

Gde volite da izlazite kad ne svirate? Da li su to kafane ili klubovi, ili pak nesto treće?

Đorđe: Volimo ponekad da odemo na kvalitetnu rok svirku, ali takođe volimo da odemo i u kafanu i uživamo uz tamburaše. Dosta radimo na sličnim mestima, mi se više odmaramo uz neku prijatnu, tihu muziku ili akustičnu gitaru, odabranu ekipu, u kućnoj varijanti.

Promo
ĐORĐE SPAJIĆ basista

Da li se bavite jos nečim osim muzikom i kako uspevate da uskladite sve obaveze?

Boris: Kada se život isplanira koliko toliko, mogu se sve obaveze uskladiti i završiti na vreme bez problema. Ja sam diplomirani mašinski inženjer po struci dok je Đorđe na smeru prostorno planiranje na geografskom fakultetu, sa par ispita do kraja studija. Takođe i ostali članovi benda, pored muzike, ili rade ili studiraju. Akcenat ipak stavljamo na muziku.

Da li su vam neki od bendova sa naše estrade bili motiv da krenete baš tim putem?

Boris: Postoji dosta dobrih bendova kod nas, a ja bih izdvojio Tropiko i Lexington bend. Ipak, sam motiv za bavljenje muzikom se javio još ranije, slušajući bendove sa ex-yu prostora.

Nedavno ste nastupali kao predgrupa na kocertu Harija Mata Harija. Kakvi su vam planovi za budućnost?

Đorđe: Jesmo i zaista smo se super proveli. Planiramo da nastavimo sa promocijom našeg prvog singla "Nedostaješ". Sledeći korak bi bila nova pesma, koja će izaći već početkom 2016. godine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija