• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.11.2015

14:13

GRADSKE KUČKE Goca i Ivana opet ukrstile glasove!

Showbiz

GRADSKE KUČKE Goca i Ivana opet ukrstile glasove!

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan uveliko privodi kraju snimanje pesme "Gradske kučke“, a u realizaciju numere joj je pomogla, njena dugogodišnja prijateljica i koleginica Ivana Peters, koja je otpevala prateće vokale

Iako su mnogi pokušavali da ih zavade, njih dve su veoma dobre prijateljice, a s obzirom da je kako i sama kaže veoma sujeverna, Goca u emisiji Exkluziv kaže, da pesma nikako ne bi bila dobro da joj prateće vokale ne otpeva Ivana.

- Ona je jedan od najboljih, ako ne i najbolji vokal na našim prostorima, uz dužno poštovanje prema ostalim koleginicama - rekla je Goca i dodala da je upravo iz tih razloga odlučila da joj Ivana pomogne u realizaciji pesme.

Takođe, Goca je otkrila da su stihovi iz pesme "Gradske kučke“, posvećeni njenom suprugu Raši Novakoviću.

Dve drugarice, odlično su se zabavile na snimanju, a da su u savršenom odnosu pokazale su i pred kamerama televizije Prva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija