• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.12.2015

15:20

POVRATAK BENDA HIGHWAY Fanovi oduševljeni novim spotom za pesmu Sam

Showbiz

POVRATAK BENDA HIGHWAY Fanovi oduševljeni novim spotom za pesmu Sam

Podeli vest

Momci koji su osvojili srca žirija i publike X Factora Adria jedinstvenim, autorskim izrazom, bend "Highway", objavio je prvi spot za singl Sam

Bend "Highway" osnovan je u avgustu 2014. godine. Prvobitna ideja bila je da se formira akustični trio koji čine Petar Tošić (vokal), Marko Pešić (gitara i vokal) i Luka Vojvodić (gitara i vokal).

Svoje debitantsko javno pojavljivanje bend je imao u regionalnom muzičkom takmičenju X Factor Adria, gde su zauzeli četvrto mesto. Međutim, plasman nije bio cilj benda, već isticanje njihove autorske muzike. Masimo Savić je ove momke nazvao novim "Idolima" a oni se već pripremaju za nastup na Pesmi Evrovizije u Stokholmu naredne godine gde će predstavljati Crnu Goru.

Nakon X Factora osvojili su treće mesto na festivalu Sunčane skale u Herceg Novom, sa pesmom "Bar na kratko"”.

Za kratko vreme nastupali su sa velikim brojem poznatih muzičara kao što su Masimo Savić, Sergej Ćetković, Neverne bebe..., a posebno izdvajaju nastup na beogradskom Ušću, gde su svirali kao predgrupa na koncertu Robija Vilijamsa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija