• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.12.2015

11:31

SPEKTAKULARNO! Željko Joksimović priredio još jedan vrhunski koncert za svoje obožavaoce!

Showbiz

SPEKTAKULARNO! Željko Joksimović priredio još jedan vrhunski koncert za svoje obožavaoce!

Podeli vest

Posle spektakularnog koncerta koji je održao u beogradskoj Areni 11. decembra, Željko Joksimović je sinoć na noge podigao i publiku u prepunom Centru Sava. U potpuno drugačijem ambijentu pred 4000 ljudi, Željko je koncert započeo mini performansom kojim je pokazao kako nastaje pesma. Nakon toga je izveo pesmu sa novog albuma "Nisam te zbog lepote voleo"

- Dobro veče dragi prijatelji, uživajte večeras, a i mi smo odlučili da uživamo sa vama. Ovo će biti koncert za vašu dušu. U Sava Centru sam prošli put pevao pre 13 godina kada sam imao dva koncerta za redom. Mnoge lepe stvari su mi se desile od tada. Nadam se da vam je udobno i komforno uz balade, ali pripremite se i za mnogo brži ritam - rekao je Željko najavivši seriju starih hitova.

Prva takva pesma u nizu bila je "Devojka sa polja zelenih" koja je podigla publiku na noge. A pravo iznenadjenje bilo je izvodjenje pesme Bijelog dugmeta "A i ti me izneveri" što je izazvalo erupciju oduševljenja.

(FOTO) SVE JE SPREMNO ZA LUDU ŽURKU! Arena se licka za Joksimovićev koncert!

Na zahtev velikog broja fanova Joksimović je na večerašnji repertoar uvrstio I hitove poput "Drska ženo plava", "Varnice" i druge numere, I tako izazvao pravu euforiju u sali, gde je temperatura dosegla tačku ključanja. Bila je to prava žurka za pamćenje.

U izuzetno akustičnoj dvorani Centra Sava, prava poslastica koju je Željko pripremio za svoje fanove bilo je izvođenje numera Miljacka I Nesanica koje su deo Balkan bazar projekta.

Posebno emotivan je bio deo koncerta kada je Željko izvodio svoje evrovizijske hitove: "Lane moje","Lejla" i "Nije ljubav stvar" koju je otpevao zajedno sa publikom.

Željka je na koncertu podržao veliki broj prijatelja i zvanica iz javnog života kao što su: Predrag Živković Tozovac, Snežana Djurišić, Radmilo Armenulić sa suprugom Mirom Pejić, Marija Tarlać, Sandra Perović, Jelena Trivan, Nenad Knežević Knez.

(VIDEO) ZVEZDA! Željko Joksimović "dirnuo" publiku novim spotom uoči koncerta!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija