• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2016

14:27

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRED KONCERT U NARODNOM POZORIŠTU: Sve su Drine krive, a ja samo pevam!

Showbiz

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRED KONCERT U NARODNOM POZORIŠTU: Sve su Drine krive, a ja samo pevam!

Podeli vest

Ulaznice za koncert pop zvezde Marije Šerifović koji će se 25. marta održati na Velikoj ceni Narodnog pozorišta od petka, 5. februara i zvanično su u prodaji

Pevačica se uveliko priprema za ovaj nastup, ne osvrćući se na brojne izjave članova Narodnog pozorišta koji su proteklih dana naglašavali kako njoj nije mesto u nacionalnom teatru. 

- Što bi rekao Ivo Andrić "Sve su Drine ovog sveta krive, nikada se one neće moći sve ni potpuno ispraviti, nikada ne smemo prestati da ih ispravljamo". Mislim da svako treba da radi kako najbolje ume, a ja sam upravo to radila prethodnih dana - pripremala se za koncert za koji sam uverena da će proći odlično. Nisam ni ljuta, ni razočarana. Naprotiv, nisam ni želela da budem deo lavine kojoj ne znam ni povod ni suštinu, ali važno je da je iza mene - kaže Marija i naglašava da je raduje turneja koja kreće od 18. februara.

- Koncerti startuju od mog rodnog Kragujevca, preko sarajevske Zetre i završavaju se u Beogradu. Obaveza je puno, ali raduje me druženje sa fanovima, pa pozivam sve pametne i lude, same i nervozne da pevaju sa mnom u narednih mesec i po dana - ističe pevačica.  

ŠERIFOVIĆKA HOĆE BEBU: Biću dobra i posvećena majka!

(VIDEO) SAMA I NERVOZNA NA ULICI! Šokantan spot Marije Šerifović!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija