• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.02.2016

12:07

PRIPREMA ZA DAN ZALJUBLJENIH Željko Joksimović rasprodao koncert u Zagrebu!

Showbiz

PRIPREMA ZA DAN ZALJUBLJENIH Željko Joksimović rasprodao koncert u Zagrebu!

Podeli vest

Populatni pevač Željko Joksimović će večeras, 13.2.2016. zapevati pred prepunom Arenom Zagreb jer su sve ulaznice za njegov koncert rasprodate!

Da je jedan od najpopularnijih pevača u regionu odavno je bilo poznato, a najbolji dokaz su 20.000 obožavalaca koji su uspeli da ugrabe svoju ulaznicu. Danas će svi zajedno uglas da pevaju najveće Željkove hitove, među kojima je i Olovni vojnik. Spot za ovu baladu, koji je sniman na Maldivima, biće premijerno prikazan na velikim LED ekranima Arene Zagreb.
 
Iako je prodat ceo predviđeni kontingent, na svim se prodajnim mestima i dalje traži karta više, pa su organizatori odlučili da razvesele one koji nisu nabavili ulaznice – danas će u prodaju biti pušteno dodatnih 100 karata.

(VIDEO) OLOVNI VOJNIK: Željko Joksimović snimio spot, pogledajte tizer!


 - Izuzetno nas raduje veliki interes publike za koncert iz celog regiona koji ne jenjava od prve najave zagrebačkog koncerta, pa nas rasprodata Arena Zagreb zapravo i ne iznenađuje. Željko Joksimović ovim je potvrdio svoj status najveće muzičke zvezde u regionu - izjavio je organizator i producent Alen Ključe ispred Star Produkcije.  

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija