• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.03.2016

20:29

(VIDEO) TAMARA IMA KONKURENCIJU Miljenik žena Boris Novković snimio pesmu "Ines"!

Showbiz

(VIDEO) TAMARA IMA KONKURENCIJU Miljenik žena Boris Novković snimio pesmu "Ines"!

Podeli vest

Boris Novković, jedan od najpopularnijih i najizvođenijih regionalnih muzičara objavio je novu pesmu pod nazivom "Ines"

Nova muzička poslastica, kao i u slučaju poslednjeg odlično prihvaćenog singla "Ako je to što vidim" izlazi iz zajedničke autorske radionice Borisa Novkovića i Predraga Martinjaka.

Boris je ovoga puta zaslužan za tekst i muziku, dok P'eggy potpisuje aranžman i produkciju.

Pesmu Ines sam je Boris opisao kao sebi svojstvenu baladu izuzetno poetsko tekstualnog sadržaja.
 
Promo

Produkcijski i aranžerski odlučili smo da napravimo iskorak, pa ju je P'eggy stavio u tango ritam obojen dahom Pulp Fiction Tarantinovske atmosfere u svom aranžmanskom izražaju. Ona je svojevrsni odmak i svežina u odnosu na moju standardnu pop-rock produkciju poput pesme "Vukovi umiru sami".  Iako se pesma zove po imenu, verujem kako će kao i u slučaju 'Tamare' svako za sebe pronaći neku emociju i ono nešto i u ovoj pesmi - zaključio je Boris.

Boris će učestvovati na koncertu posvećenom legendarnoj grupi Indexi, 21.marta u Sava Centru.

- Indexi su bili i ostali kulturološka ikona sarajevske pop-rock škole. Muzički izraz Indexa je od samih početaka imao originalnost i težinu. U pesmama Indexa smo nalazili  pouke i poruke. To njihove pesme i danas bitno razlikuje od muzičke ponude. Indexi se nikada nisu dodvorava muzičkim trendovima, bili su baš svoji i specifični u svemu i to smatram, uz poruke koje prožimaju pesme, glavnim razlogom zašto njihove pesme i dalje traju. Kao što znate, Đorđe je bio član Indeksa i zbog toga sam posebno vezan za njihovu muziku. Članove benda pamtim i kao prijatelje oca Đorđa, mnogi su bili naši kućni prijatelji -rekao je Boris.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija