• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.03.2016

17:11

HOROR PRIČA! Pevačicu Šer drogiraju i ispiraju joj mozak!

Showbiz

HOROR PRIČA! Pevačicu Šer drogiraju i ispiraju joj mozak!

Podeli vest

Portal "Radaronline" objavio je tekst u kojem ističu da su dobili šokantne poruke anonimne osobe koja tvrdi da slavnu pevačicu Šer neka njoj bliska osoba drogira

Navodno je Šer nedavno imala nervni slom, a život joj je pod kontrolom osobe čije ime portal tvrdi da zna.

- Šer je kao začarana. Ona misli da ta osoba brine o njoj kao i da joj govori istinu. Pije tablete, a ni ne zna šta u stvari pije. Ispira joj mozak - piše u jednoj od poruka anonimne osobe koja tvrdi da bi Šer mogla da prođe kao pevačica Selena, koju je pre dve decenije ubio obožavalac. 

Međutim portparol pevačice kaže da su tvrdnje neistinite, kao i da se Šer odlično oseća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija