• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

14.03.2016

22:01

SRPSKA PREDSTAVNICA OBEĆALA:  Ivana i ja smo Lavovi, pobedićemo na Evrosongu!

Showbiz

SRPSKA PREDSTAVNICA OBEĆALA: Ivana i ja smo Lavovi, pobedićemo na Evrosongu!

Podeli vest

Sanja Vučić, koja je u subotu uveče na RTS izvela numeru "Goodbay" Ivane Peters, tvrdi da će se Pesma Evrovizije naredne godine održati u Beogradu

Srpska predstavnica na Evrosongu Sanja Vučić veruje da će to takmičenje ponovo dovesti u Beograd. Mlada pevačica je u subotu uveče na RTS otpevala pesmu "Goodbay" Ivane Peters, s kojom će se takmičiti u Stokholmu. Sanja kaže da su ona i Ivana dve "lavice", koje će pobediti!

Sudbina


Talentovana pevačica grupe "Zaa" priznaje da veruje u horoskop, ali i u sudbinu, koja ju je spojila sa njenim muzičkim idolom i dala joj šansu da se pojavi na prestižnoj manifestaciji, koja će biti održana od 10. do 14. maja u Švedskoj.

Ivana Peters: Verujem u svoju pesmu i Sanju

Promo

Autorka pesme Ivana Peters takođe kaže da je prezadovoljna reakcijama javnosti na pesmu.
- Uglavnom sam od kolega dobila reči hvale i podršku. Bila sam nestrpljiva da publika čuje numeru. Verujem u svoju pesmu! Verujem u Sanju! - kaže jedna od najboljih srpskih pevačica.

Ivana Peters je moj muzički duhovni vođa, uzor i idol
Sanja Vučić

- Ivana i ja smo Lavovi u horoskopu, odnosno "lavice", a to znači da imamo snagu za pobedu. Ništa manje ne očekujte, samo prvo mesto dolazi u obzir! Nismo se nas dve bez razloga spojile. To je sudbina. Veoma smo slične, kapiramo se. Ona je moj muzički duhovni vođa, uzor i idol. Zbog toga je ovo još veća čast za mene - ističe Sanja.

Pljušte čestitke

Posle predstavljanja pesme na RTS, stižu joj čestitke i reči podrške. Mlada pevačica ne krije da je srećna zbog toga.

Kompliment mi je što me porede sa Ejmi Vajnhaus. Ona je moj omiljeni vokal
Sanja Vučić

- Ceo dan mi stižu poruke u kojima mi ljudi govore koliko im se dopada pesma. Važno mi je da se svidi narodu u Srbiji, a onda se nadam i šire. Ivanina ideja je bila da pevam na engleskom, jer tekst govori o nasilju nad ženama, pa je želela da tu poruku prenesemo celom svetu - priča naša predstavnica na Evrosongu, koja nije mogla da veruje da je fanovi na društvenim mrežama porede sa pokojnom britanskom zvezdom Ejmi Vajnhaus:
- E tek to mi je kompliment! Ejmi je moj omiljeni vokal.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 8 godina

Sanja je mlada i kao takva misli da na Evrosongu pobeđuju najbolji. Ovo nije takmičenje za najbolju pesmu već je takmićenje zemalja. Pošto sada Evropa ima krizu u Ukrajini, Grčkoj, Turskoj treba očekivati da jedna od tih zemalja "pobedi". Nešto slično kao kod dodele Nobela za mir, knjižervnost ..... pa nagradu dobijaju raznorazni disidenti, predsednici Amera itd. malo kada ima pravde a najviše ima politike.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija