• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.03.2016

19:54

BANE MOJIĆEVIĆ - PEVAČ SA VELIKIM SRCEM! Posle Ciriha humanitarni koncert u Užicu!

Showbiz

BANE MOJIĆEVIĆ - PEVAČ SA VELIKIM SRCEM! Posle Ciriha humanitarni koncert u Užicu!

Podeli vest

Pevač Bane Mojićević oduševio je fanove u Švajcarskoj, međutim on se ne smiruje. Nakon divne turneje po Cirihu, Mojićević najavljuje humanitarni koncert u Užicu

Bane je na društvenoj mreži potvrdio da je nastup u Švarcajskoj u diskoteci "Palma" bio nezaboravan!

- Super smo se proveli. Cirih je zaista lep ali bez obzira što sam mnogo puta u njemu bio, nikada nisam imao vremena da ga k'o čovek obiđem. Sada sam to konačno ispravio budući da mi je povratak bio poslednjim večernjim letom pa sam bar taj dan posvetio turističkom razgledanju - kaže pevač.

Promo

- Na svakom koraku ima naših ljudi pa su me često zaustavljali da se slikamo i da popričamo ali sam i ja sam iskoristio priliku da neke trenutke ovekovečim svojim foto aparatom jer me prijatelji zezaju da imam samo slike sa bine - objašnjava Bane.

Pevač, dodaje, da je odmah po povratku u Beograd, otišao u studio gde završava nove pesme. 
 

Promo

- Sami smo sebi dali rok da u narednih mesec dana završimo prvi singl ali i to nam je izgleda malo. Šalu na stranu, pesme su stvarno odlične i zaslužuju da isto tako budu i predstavljene.

Promo

Da zaista nema vremena za predah Bane potvrđuje i spiskom koncerata koji ga čekaju u narednih mesec dana a prvi među njima, humanitarni, zakazan je već za sredu, 23. mart u Užicu. 

Promo

-To je moj kraj i srećan sam kada mogu tamo da pevam pa još i da tako pomognem nekome kome je ta pomoć neophodna za normalan život. To mi stvarno nije obaveza već ogromno zadovoljstvo i privilegija.
Bane i nekolicina njegovih kolega su se odazvali pozivu da u hali upriliče koncert sa koga je kompletan prihod namenjen profesorki biologije Sonji Hristovski koja se bori sa melanomom a koji su inicirali njeni bivši ucenici - zaključuje Mojićević.

(FOTO/VIDEO) BANE PRVI PUT U MOSTARU! Ne zna se ko je srećniji, on ili publika...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija