• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2016

15:40

DOBRA KVOTA Kladionice procenjuju da će Sanja biti u u top 10 na Evroviziji!

Showbiz

DOBRA KVOTA Kladionice procenjuju da će Sanja biti u u top 10 na Evroviziji!

Podeli vest

Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije Sanja Vučić našla se u top 10 favorita na ovom takmičenju

Predstavnica Srbije među favoritima na Pesmi Evrovizije

Sudeći po kvotama svetskih kladionica, Kruševljanka ima dobru šansu da pobedi na takmičenju koje se održava od 10. do 14. maja u Stokholmu. Tako je "Vilijam Hil" Sanju svrstao na 9. mesto kada je reč o favoritima na Evrosongu.

To znači da ako na Sanjin trijumf uložite 1.000 dinara, zaradićete 26 puta više ukoliko numera koju je uradila Ivana Peters u finalu bude proglašena za najbolju. Veću šansu od Srbije za pobedu imaju samo Kipar, Francuska, Letonija, Hrvatska, Australija, Malta i Švedska, dok je Rusija glavni favorit.

SRPSKA PREDSTAVNICA OBEĆALA: Ivana i ja smo Lavovi, pobedićemo na Evrosongu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PP

pre 8 godina

Nazalost najvise negativnih komentara na nasu pesmu na nasim i stranim sajtovima stize od nasih gradjana bilo iz Srbije ili inostranstva i puno dislajkova na njen video postavljen na eurovizijskom kanalu na Youtube. Steta sto se ne ugledamo na komsijske dijaspore koji su stali iza svojih predstavnika a u tome prednjaci hrvatska dijaspora koja lobira puno na sajtovima za njihovu predstavnicu, koja je pevala jednu pesmu na vojnoj paradi u cast Oluje prosle godine.

Jana

pre 8 godina

Svi mi svesno ili nesvesno zelimo da nas predstavnik bude najbolji, pa se zato i slyzimo kritikom, jer zelimo da bude bez greske.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17