• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

04.05.2016

14:42

(VIDEO/FOTO) RASPLAKAO BALKAN: Ovako je Marko Bošnjak otpevao VELIKI HIT JADRANKE STOJAKOVIĆ!

Showbiz

(VIDEO/FOTO) RASPLAKAO BALKAN: Ovako je Marko Bošnjak otpevao VELIKI HIT JADRANKE STOJAKOVIĆ!

Podeli vest

Pinkova zvezdica Marko Bošnjak tokom takmičenja otpevao je jedan od najvećih hitova preminule jugoslovenske zvezde Jadranke Stojaković

Marko je svojom interpretacijom rasplakao sve u studiju, a posebno je dirnuo članove žirija koji nisu mogli da zaustave suze.

(VIDEO) SVE SMO MOGLI MI! Jadranka sad peva anđelima!

Čitav Balkan plakao je dok je slušao kako maleni dečak izvodi Jadrankinu pesmu ”Što te nema”, a video snimak Markovog nastupa ima preko tri miliona pregleda na Jutjubu.

Pošto je maestralno otpevao hit balkanske zvezde, Pinkovoj zvezdici se ostvario veliki san kada je upoznao Jadranku. Naime, Bošnjak je pozvan da peva na humanitarnom koncertu za ovu legendarnu pevačicu.

facebook

Marko nije mogao da sakrije oduševljenje što je upoznao Jadranku, a nema sumnje da je on osvojio srca publike širom regiona.

Jadranka je preminula posle teške bolesti u 66. godini u jednom domu za stare u Banjaluci. Iza sebe je ostavila veliki broj hitova, a posedovala je pravo muzičko blago. 

POSLEDNJA ISPOVEST Film o Jadranki Stojaković premijerno u Beogradu!

Pevačica je poslednjih nekoliko godina živela u Banjaluci i duže vreme je bolovala je od multipla skleroze. Bolest, koja je prouzrokovana nakon pada na bini 2009. godine, naterala ju je da odustane od koncerata i javnih nastupa.

Nekadašnja jugoslovenska zvezda i uspešna kantautorka i slikarka nekoliko godina je živela u Japanu, a poslednjih godinu dana provela je u Domu za stare “Karitas” u Banjaluci.

PREMINULA JADRANKA STOJAKOVIĆ! Odlazak jedne od najboljih pevačica stare Jugoslavije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 7 godina

Nisam znala da pad može biti uzrok nastanka MS? Slava velikoj umetnici...

natasa

pre 7 godina

Ima i talentovanijih ucesnika. Neznam zasto se mali toliko forsira. Nista posebniji dar u pevanju od drugih takmicara. \n

ana

pre 7 godina

predivan glas ovo dete ima, ceka ga sjajna buducnost......nadam se! sve najbolje i neka mu Bog pomogne pored svih ovih nazovimo pevaca.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija