• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. B.

12.05.2016

09:57

IDEMO U FINALE! Predstavnica Srbije samouverena pred nastup u polufinalu Evrosonga!

Showbiz

IDEMO U FINALE! Predstavnica Srbije samouverena pred nastup u polufinalu Evrosonga!

Podeli vest

Sanja Vučić poručuje da će večeras pokazati sve što zna i ume na Izboru za pesmu Evrovizije u Stokholmu

Predstavnica Srbije na Evroviziji Sanja Vučić poručuje pred večerašnji nastup da joj je u ovom trenutku najbitnije da se plasira u veliko finale! Šarmantna Kragujevčanka, koja u polufinalu nastupa pod rednim brojem 6, kaže da će se potruditi da svoju zemlju predstavi na najbolji mogući način.

Ponosićete se

- Potpuno sam skoncentrisana na večerašnji nastup. U ovom trenutku mi je najbitnije da se plasiram u finale, a posle ćemo lako. Važno je da Srbiju predstavim na najbolji mogući način i da svi budete ponosni na mene - kaže Sanja za Informer.

(VIDEO) SKANDAL! Jermeniju čekaju kazne zbog incidenta sa zastavom na Evrosongu!

Druženje sa Hrvaticom i Makedonkom

Sanja u Stokholmu najviše vremena provodi sa Ninom Kraljić iz Hrvatske i Kaliopi Bukle iz Makedonije. Naša predstavnica se oduševila što se Hrvatica plasirala u finale. S druge strane, Kaliopi će joj biti rivalka u večerašnjoj borbi za dalji plasman.

 

UBEDLJIVA
Predstaviću Srbiju na najbolji mogući način, bićete ponosni na mene
Sanja Vučić

Naša predstavnica dodaje da nema tremu što nastupa pred milionima gledalaca širom sveta.

- Skroz sam opuštena pred nastup. Imam tri minuta vremena na sceni da pokažem šta znam i umem. Dosta mi znači podrška koju dobijam od svoje zemlje, kao i od drugih divnih ljudi koje sam ovde upoznala - priča Sanja, koja je dan pred drugo polufinale imala generalnu probu. Tada je dobila i ocene stručnog žirija koje će večeras biti saopštene.

ISPALE CRNA GORA I BOSNA: Ovih deset zemalja je prošlo u finale Evrovizije!

Promo

Anđeoski glas

Portparol RTS Duška Vučinić Lučić kaže da u našem timu vlada odlična atmosfera.

- Sanja izaziva pozitivne reakcije gde god da se pojavi. Svi su je upamtili po vedrom duhu i anđeoskom glasu. Ovde je promovisala i neke naše narodne pesme. Zapevala je "Hajde, Jano" i sve ostavila bez teksta - kazala nam je Duška, koja će komentarisati večerašnje drugo polufinale i veliko finale Evrosonga u subotu na RTS.

POČEO FESTIVAL GLAMURA I KIČA! Naša Sanja Vučić nastupa u četvrtak u drugom polufinalu EVROVIZIJE!

Albanske provokacije nas nisu potresle

Portparol RTS Duška Vučinić Lučić kaže za Informer da je atmosfera u našem timu odlična i radna, kao i da delegaciju Srbije ne potresaju provokacije koje povremeno dolaze sa Albanske strane. Pre nekoliko dana jedan novinar iz Albanije je na pres konferenciji upitao zašto na nastupu Srbije dominiraju boje zastave Albanije (?!)
- Takve provokacije nisu izazvale nikakav odjek ovde u Stokholmu niti su na bilo koji način uznemirile naš tim. Videli ste da je odgovor našeg reditelja na tu temu izazvao veliki aplauz u sali. Evrovizija prati muzička dešavanja i tu nema mesta za bilo kakve političke poruke - izričita je Duška.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleks

pre 7 godina

Sanja srce, he lupetaj, nećeš daleko stići, bolje je pakuj se odmah za Srbijicu, da se ne brukaš tamo!

Darko39

pre 7 godina

Bolje nemoj ti da lupetas, puna mi je glava tih depresivaca i negativaca. Devojka moze samo da se ponosi sa sobom, cemu onda neko takmicenje ako ces sebe unapred da zigoses kao gubitnika.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija