• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.05.2016

15:26

(FOTO/VIDEO) KAD BILJA I "BISTRIK" SLAVE, SRBIJA PEVA! Počinje serija koncerata, šlag na torti u novembru u Beogradu!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) KAD BILJA I "BISTRIK" SLAVE, SRBIJA PEVA! Počinje serija koncerata, šlag na torti u novembru u Beogradu!

Podeli vest

Najbolja srpska etno pevačica Biljana Krstić ove godine slavi dvostruki jubilej, 40 godina karijere i 15 godina saradnje sa "Bistrikom", a tim povodom održaće niz koncerata po čitavom regionu, koje započinje nastupima u Lazarevcu, Šapcu i jagodini

Bilja i Bistrik će potom nastupati na festivalima koji se održavaju u Makedoniji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Koncerti će trajati do jeseni, a završni nastup biće 24. novembra u Sava Centru.

wikipedia.org

ŽENE BALKANA PONOVO ZAJEDNO Biljana Krstić na koncertu u Briselu

U Kulturnom centru Lazarevca Bilja će sa bendom nastupiti 19. juna sa početkom u 20 časova, a odmah narednog dana u Pozorištu u Šapcu, sa početkom takođe u 20 časova, a posle pauze od nedelju dana, tačnije 27. juna, nastupaće u Kulturnom centru Jagodine sa početkom u 20 časova.

ŽIVOT S OSMEHOM NA LICU Slušajte samo svoje srce


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija