• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infromer.rs

26.05.2016

18:09

(FOTO/VIDEO) SPEKTAKL ZA PAMĆENJE! Bijelo Dugme podiglo celu Nemačku na noge!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) SPEKTAKL ZA PAMĆENJE! Bijelo Dugme podiglo celu Nemačku na noge!

Podeli vest

Bijelo dugme priredilo je u Frankfurtu, na stadionu Komercbank Arene, spektakl za pamćenje. Na koncertu je bilo preko 5.000 posetilaca, što je najveća posećenost na nastupu muzičkih zvezda sa naših prostora

Nastup u Frankfurtu, na Dan Mladosti, bio je samo jedan u nizu nezaboravnih spektakla, koje obuhvata njihova turneja po regionu i Evropi. Goran, Alen i Tifa atmosferu su držali na zavidnom nivou čak dva i po sata.

KO NE POLUDI TAJ NIJE NORMALAN! Uz Bijelo dugme pevaće čitava Evropa!

Promo

Koncert je započet dokumentarnim filmom o bendu. Scene iz 70-tih i 80-tih godina koje su se nizale na scenskom platnu, ispraćene su burom emocija i rekama suza.

Između ostalog izveli su i neke od njihovih najvećih i najpoznatijih hitova kao što su "Lipe cvatu", "Pljuni i zapevaj", "Zakleću se"...

BIJELO DUGME ZAPALILO BEČ Rekordna posećenost dvorane "Pyramide"!

Kao šlag na tortu za kraj su ostavili svima dobru numeru Đurđevdan, koji se orio arenom.

Koncertu su prisustvovale i mnoge uvažene i eminentne ličnosti iz čitave Nemačke, poznati umetnici, kao i sadašnji i bivši fudbaleri kluba Ajntrah.

Promo

Inače, Komercbank Arena izgrađena je specijalno za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2006. godine, i smatra se jednom od najlepših u Evropi.  

Turneju nastavljaju po regionu. Prvi sledeći nastup biće na Stadionu u Tuzli 4. juna, potom u Ljubljani, na stadionu Ilirija 18. juna i 30. jula na stadionu Jedinstvo u Bihaću.

Promo

BIJELO DUGME U DIZELDORFU: Dvorana Lofthaus bila premala da primi sve posetioce!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 7 godina

Ovo je ludilo ! Svaka cast Bregi i dugmetu na ovakvom koncertu! Trebalo bi da se nase zvezde ugledaju na njih. Verovatno su lakse dobili ovaj stadion u Frankfurtu neko sto bi to bilo sa nekim u nasoj zemlji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija