• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

11.07.2016

08:24

(FOTO) EXIT SRUŠIO SVE REKORDE! Ukupno više od 195.000 posetilaca, na zatvaranju "milion" VIP-ovaca!

Showbiz

(FOTO) EXIT SRUŠIO SVE REKORDE! Ukupno više od 195.000 posetilaca, na zatvaranju "milion" VIP-ovaca!

Podeli vest

Ovogodišnji Exit festival, osim po fenomenalnim nastupima Bastille, Eli Golding, Dejvida Gete, Vachines" Viz Kalifa, The Prodigy i drugih sjajnih izvođača, ostaće upamćen i po tome da je za četiri dana zabeležena rekordna poseta od ukupno više od 195.000 posetilaca

 

 

Bez dileme najveći broj posetilaca na ovogodišnjem Exitu bio je noćas, što je i bilo za očekivati s obzirom na to da su na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupale možda i najveće zvezde ovogodišnjeg festivala Viz Kalifa i "The Prodigy", koji su sa glavne festivalske bine emitovali pravu energiju kojom su na najbolji način pokazali šta je Exit magija.

Exit

Prema informacijama koje je Tanjug dobio od organizatora festivala, poslednje večeri ovogodišnjeg festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi se okupilo više od 55.000 posetilaca, a tačan broj organizatori će objaviti u ponedeljak.

Exit

Ono što se zna jeste da je pola sata pre ponoći poseta bila za 12.000 veća nego u isto vreme predhodne večeri, a na ulazima u festivalski prostor i posle ponoći je bila ogromna gužva, pa će sudeći po tome, dosadašnji rekord biti značajno premašen.

Exit

Osim glavnog stejdža izuzetno kvalitetan program je bio i na drugim festivalskim binama, a jedna od zvezdi večeri bila  je i legenda jugoslovenske muzike Josipa Lisac, čiji nastup je propratio veliki broj uglavnom starijih posetilaca.

Exit

U vrelu atmosferu poslednje večeri Exita odlično se uklopila i finalna utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu Francuska - Portugal, čiji direktan prenos je pratio veliki broj gledalaca preko video bima postavljenog na "rege stejdžu".

Exit

Na Petrovaradinskoj tvrđavi je spuštena zavesa na ovogodišnju Exit magiju, a Exit avantura se nastavlja na plaži Jaz u Budvi, gde će od 14. do 16. jula biti održana letnja verzija ovog festivala - See Dance festival.

Exit

Na ovogodišnjem izdanju Exit festivala blicevi nisu sevali samo zbog omiljenih izvođača i selfija nego i zbog naročito velikog broja poznatih ličnosti koje su se mogle spaziti širom tvrđave. Exit magija opčinila je i javne ličnosti različitih profesija među kojima su muzičari, glumci, reditelji, sportisti, voditelji, manekeni, kreatori...

Exit

Pažnju posetilaca Exita privlačili su, između ostalih, Miloš Biković, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Anđelka Prpić, Aleksandar Radojičić, Nenad Okanović, Viktor Savić, Bane Trifunović, Gordan Kičić, Miloš Samolov, Nina Janković, Ivan Zeković, ekipa iz Državnog posla- Nikola Škoric, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković, potom Predrag Vasić, Jelisaveta Orašanin, Dragana Mićalović, muzičari Marčelo, Goblini, Van Gogh, Ana Stanić, Ida Prester, Marko Milićević, Timbe, Nevena Božović, ... Na Petrovaradinsku tvrđavu stigli su i TV lica Zoran Kesić, Kristina Radenković, Bojana Janković i Boško Jakovljević, a iz sveta mode i dizajna Bata Spasojević, Nenad Radujević, Sanja Papić, Slavimir Stojanović...

Exit

Kako su i sportisti česti gosti festivala i ove godine među publikom našla se ekipa sa Davis kupa- Dušan Lajović, Bogdan Obradović i Janko Tipsarević, dok su pojedini košarkaši koji su se sinoć kvalifikovali za Olimpijske igre izabrali da baš na Exitu proslave ovaj uspeh.

Aleksandar Radojičić, koga već godinama možemo videti na Exitu svaki dan, izjavio je:

Exit

- Ovogodišnji EXIT opravdava epitet MAGIC! Fenomenalna atmosfera, odlična energija i naravno ooodličan line up kako na Dance areni,tako i na ostalim stejdževima. Ne bih stvarno mogao da izdvojim jednog izvođača, prosto svi oni daju svoj doprinos Exit magiji!

Exit

Našim poznatim ličnostima pridružili su se i mnogobrojni izvođači koji, baš kao i domaće zvezde, sa Tvrđave odlaze sa osmehom na licima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
duška

pre 7 godina

Tako je to kad se na sve gleda kroz novac! Niko ne piše o "rekordu" nadrogiranih,pijanih,omamljenih koječim na tom istom jednom mestu! Ima li opet i mrtvih? Koliko? Na žalost, živimo u takvom vremenu gde se i duša prodaje đavolu...Uskoro će u Vrnjačkoj Banji LAV fest - EGZIT 2 u originalu,ali sa manje "muzike" uživo... Dođe mi da kukam na sav glas gledajući bukvalno decu,a i one druge mlade kako se svakog jutra, izgubljenog pogleda, teturaju ulicom ka jedva obezbeđenom krevetu koji su platili i 50 eu za noć! Koliko zaudara prostor oko izvora Jezero nakon završetka i koliko vremena se čisti,o tome da se ne priča...

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija