• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.07.2016

12:06

TEJLOR SVIFT IZVISILA! Bijonse vodi po broju nominacija za MTV VMA nagrade

Showbiz

TEJLOR SVIFT IZVISILA! Bijonse vodi po broju nominacija za MTV VMA nagrade

Podeli vest

Bijonse vodi po broju nominacija za "MTV Video Music" nagrade koje će biti dodeljene 28. avgusta u Medison skver gardenu u Njujorku

Pop pevačica sa svojim novim albumom "Lemonade" ima 11 nominacija, a na drugom mestu se nalazi Adel sa osam nominacija, od čega je sedam za hit "Hello", koji se sa 1,6 milijardi pregleda nalazi na petom mestu najgledanijih spotova na "Jutjubu".

Video za pesmu "Hello" uradio je kanadski reditelj Ksevijer Dolan i pokazuje mlađu Adel za telefonom i to je bio prvi muzički video kreiran u visokoj rezoluciji IMAX formata.

"Hello" je u konkurenciji za video godine, kao i spot za pesmu "Formation" Bijonse, najpolitičniji rad bivše pevačice grupe "Destiny''s Child", a koji je vezan za pokret "Black Lives Matter".

"Formation" je prvi singl sa njenog albuma "Lemonade", objavljenog u aprilu kao dopuna filma koji je snimila za HBO.


Ukoliko Bijonse dobije svih 11 nagrada, ući će u MTV istoriju, pošto Piter Gejbrijel drži rekord po broju osvojenih "VMA" nagrada sa 10 priznanja koje je odneo 1987.

Za video godine nominovani su i "Famous" američkog repera Kanje Vesta, zatim "Hotline Bling" rapera Drejka i "Sorry" Džastina Bibera.

Četiri nominacije, mada ne u glavnim kategorijama, ima i video za pesmu "Lazarus" Dejvida Bouvija, objavljen tri dana pre njegove smrti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija