• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

10.08.2016

19:36

SRPSKI TRUBAČI NE ŽELE SEVE U GUČI! Sramota je da Severina nosi šajkaču, a veličala je Tuđmana!

Showbiz

SRPSKI TRUBAČI NE ŽELE SEVE U GUČI! Sramota je da Severina nosi šajkaču, a veličala je Tuđmana!

Podeli vest

Majstori trube Dejan Lazarević, Dejan Jevđić, Veljko Ostojić i Dejan Ilić smatraju da pevačica koja je nosila majicu sa likom Franje Tuđmana kalja srpsku tradiciju

Srpski trubači poručuju da je sramota da Severina Kojić nosi šajkaču! Oni su nezadovoljni što će hrvatska zvezda koja se hvalila majicom sa likom Franje Tuđmana zatvoriti Sabor trubača u Guči i od organizatora dobiti na poklon srpsku kapu.

ŠAKOM I ŠAJKAČOM! Ceci u Guči 30.000 evra, Severini 25.000!

Legende trube kao što su Dejan Lazarević, Dejan Jevđić, Veljko Ostojić i Dejan Ilić smatraju da se na ovaj način kalja srpska tradicija.

Severinin koncert je nepravda prema trubačima, ona dobija 25.000 evra, a mi 100.000 dinara da podeli nas desetoro
Dejan Jevđić

- Ovo je uvreda za šajkaču. Milorad Dodik će kao domaćin da otvori Guču, a Severina da je zatvori. Da je znao da će ona biti ta koja zatvara manifestaciju, verujem da ne bi pristao da dođe. Poznati smo kao narod koji se saginje i brzo zaboravlja sve loše što su nam uradili. A te pare koje će dobiti orkestri ne vide za života - poručuje majstor trube Dejan Lazarević.

S njim je saglasan i Dejan Ilić, koji neće biti na Saboru upravo zbog ovakvih stvari.

- Neću učestvovati u Guči dok god čine nešto poput ovog sa Severinom. Ko bre njoj da pokloni šajkaču? Zna se da je nosila majicu sa likom Franje Tuđmana. Nije mi jasno kako druge kolege pristaju na to. Zna se šta je šajkača, opanak, vezen prsluk - podseća Ilić.

Zlatna truba Guče Dejan Jevđić kaže da mu je neverovatno da se za njen koncert izdvaja 25.000 evra.

LJUBAV CVETA! Severina: Igor je suprug i očuh za poželeti!

- Severinin koncert je nepravda prema trubačima. Ona dobija 25.000 evra, a mi 100.000 dinara da podelimo na deset članova orkestra. To je veliko poniženje - ističe poznati muzičar i dodaje:

- Mene niko nije pozvao da nastupam u Hrvatskoj. O tome bi trebalo razmišljati.

Veljko Ostojić, koji je godinama žario i palio Dragačevom, tvrdi da je ova manifestacija postala čist biznis, pa ga ne čudi što je Seve na repertoaru.

- Kad Severina bude nastupila, biće puno ljudi, naplatiće se ulaznice, pa će njen honorar za organizatore biti sića. Sve je biznis. Naravno, novčana nagrada postoji za majstora trube, ali za ova klasična takmičenja koja postoje već 56 godina nema nikakve nagrade. A za nju ima para - kaže Veljko.

JK: Dogodine ćemo u Guči slušati Tompsona

Informer

Pevačica Jelena Karleuša pobunila se protiv Severininog koncerta na Saboru trubača. Ona je na Tviteru napisala da je ne bi čudilo da organizatori sledeće godine dovedu glavnu ustašku zvezdu - Marka Perkovića Tompsona.
- Očekujem da će organizatori Guče sledeće godine pozvati Tompsona. Uopšte nisam ironična - napisala je Karleuša.
Ovo je izazvalo reakcije njenih fanova, koji su odmah poručili da će uzdanice naredne Guče biti i "Sandra Afrika sa dresom Hrvatske koji je dobila od babe".

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Peca

pre 7 godina

To je jos jedan dokaz braćo Srbi koga vi birate za organizatore. Sve prodane duse . Da sam na mestu trubaca otišao bih iz ovih stopa i neka organizatori sviraju turistima a njoj bi zapretio da ne dolazi u moju Gucu , to je uvek bio cetnicki kraj setite će braco Cogolja i Klisara , Zecevih .....

Ma neka peva

pre 7 godina

....nista bolji nisu od nje ni svi - drugi!!!

Maki

pre 7 godina

Nii Ceca ni Severina nemaju sta raditi u Guci. Nemojte kaljati tradiciju sa muzikom koja ne pripada Guci.

pedja konačno

pre 7 godina

Pa vi iz Guče,zovite i Tomsona da vam veseli Srpski narod.Kad može severina može i on.Alo vi iz guče izrodi šta radite.Ove godine ne idemo u guču,pa se vi na miru veselite sa severinomi njenom zastavom

istina

pre 7 godina

A drago vam je da peva ceca zena kriminalca i ratnog profitera

nada

pre 7 godina

Ako je Kebi dobra hrvatska snaja nama sigurno nije ! Ima ona gde da peva pa neka tamo ide ali je problem tamo nema zaradu. Svi koji se ogrcu hrvatskom zastavom nisu dobro dosli jer nasima u Hrvatskoj je sve zabranjeno. Guca je nesto sto je tradicionalno za Srbiju i nema prostora za ovako nesto. Ovo je sramota za organizatore i sve nas !!!!!!!!!!!! Sklonite je jer ce se samo navuci gnev naroda.

zora vukasinovic

pre 7 godina

Niste kukali kada je bosanac Bregovic nastupao u vreme vladavine dr Kostunice a drugi bosanac preko mobitela -snimak postoji -zvao svoje u B.luci da iskesiraju 50.000 eura ekipi za svadbe i sahrane.Taj isti bosanac je predsednik srpskog entiteta u drzavi Bih.Seve je u svakom slucaju prava srpska snajka za razliku od ovih srba sa pridjevom bosanski srbin.

rokibalboa2

pre 7 godina

zato pada kiša - bog zna šta radi rešio da uzme stvar u svoje ruke i da ovoj pohlepi stane naput. nisu organizatori marinski,pivara, .avlije pojedinaca i drugi trgovci saborom

vlajko

pre 7 godina

Ma ostavite ljude na miru, živela Seve živeo Dragan Kojić Keba...hihihihi

Rajka

pre 7 godina

Jeste,Cecina muzika ne pripada Guci ali,Ceca je srpkinja i nikad ne bi ogrnula sahovnicu,kraj price!

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Sram neka vas bude. Zabraniti Severini da peva u Guci? Rasizam je odlika primitivizma. JLo je bila ogrnuta Srpskom zastavom i ne razumem sta je vas problem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija