• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

21.08.2016

10:18

(FOTO) SPEKTAKL U BLACU: Publika u transu, Čola održao koncert za pamćenje!

Showbiz

(FOTO) SPEKTAKL U BLACU: Publika u transu, Čola održao koncert za pamćenje!

Podeli vest

Čija je ovo zvjezda što mi leži kraj srca... odjekivalo je sinoć u Blacu. Pred više desetina hiljada ljudi svih generacija iz Blaca, Kuršumlije, Prokuplja, Kruševca, Aleksaandrovca, Brusa, Trstenika, Kraljeva, Niša i drugih gradoba , ali i iz šireg regiona zemlje , Zdravko Čolić je priredio veličanstveni spektakl za pamćenje.

Pevao je večiti Čola više od dva sata na gradskom trgu u Blacu, na 14. privredno turističkoj manifestaciji "Dani šljive". 

Na samom početku koncerta predsednik opštine Blace Zoran Jozić uručio je gostu bure rakije. Čolić je istakao da je posebno radostan što je nastupio baš na "Danima šljive" u Blacu  i poželeo voćarima iz ovog kraja da imaju što bolji rod.

- Atmosfera je bila odlična.Koncert je je pratila i mlađa i starija publika što me posebno raduje. Želim da ovaj voćarski kraj u svakom pogledu napreduje - rekao je Zdravko Čolić.

Informer

U nedelju uveče u Blacu nastupa Atomsko sklonište, a popularni Čola sprema se za naredni spektakl u Zrenjaninu, gde ga  za dva dana na muzičkom festivalu  "Dani piva" (od 23. do 28 . avgusta) , očekuje oko 300 hiljada ljudi.  
                                                                                                                  

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
radica

pre 7 godina

Ne brukajte coveka. Pevao je gotovo 4 sata i to sa takvim zarom i elanom kao da je u Njujorku pred milionskom publikom.Zdravko, hvala ti za nezaboravno vece

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija