• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.08.2016

08:29

JABUKA I ORGAZAM ZA KRAJ! Rokenrol urnebes zatvorio Dane pive u Zrenjaninu

Showbiz

JABUKA I ORGAZAM ZA KRAJ! Rokenrol urnebes zatvorio Dane pive u Zrenjaninu

Podeli vest

Šestodnevna manifestacija 31. Dani piva u Zrenjaninu zatvorena koncertima Crvene Jabuke i Električnog orgazma, kao i grupe Klin i Billy Idol Tribute Banda

Velika Gospojina, slava grada Zrenjanina, očigledno je bila idealan dan za završetak po mnogima najuspešnijih Dana piva do sada.

Koliko su Zrenjaninci gostoljubivi i organizovani, svedoči i činjenica da su litiju iz Hrama uspenja presvete Bogorodice sinhronizovali sa dešavanjima i programima na čak 16 lokacija u gradu.

Public

Najveću pažnju je, kao i obično, privukao koncert na velikoj bini Trga Slobode, koji je počeo nastupom zrenjaninske grupe Klin. Momci su pored svojih, svirali i najveće hitove Ex Yu bendova, što se pokazalo kao idealan uvod za glavne zvezde - Crvenu jabuku. Preko 30.000 ljudi toplo je pozdravilo Žeru i Jabuku, koji je rešio da koncert počne numerom "Kada sanjaš"'. Odmah zatim je usledila "Biježi kišo s prozora", da bi tokom dva sata prošli kroz istorijat ovog popularnog benda - od "Dirlije", koju Žera svira na klavijaturama, do klasika "Bacila je sve niz rijeku" i "Nekako s proljeća".

Public

Istovremeno, na drugoj strani grada Gile i Električni orgazam su prašili sjajan rock'n'roll, pevajući s publikom vanvremenske hitove - "Kako bubanj kaže", "Bejbe ti nisi tu", "Debela devojka" i naravno "Igra rock'n'roll cela Jugoslavija", koja je izazvala pravi delirijum među fanovima.

Ništa manje energični nisu bili članovi Billy Idol Tribute banda, koji su s "Rebel Yell" i "Mony Mony" samo nastavili sjajan provod na Žitnom trgu. Opšti utisak je da su domaćini, učesnici i gosti više nego zadovoljni proteklom manifestacijom i da je Zrenjanin još jednom pokazao da je grad otvorenog srca i pozitivne energije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija