• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2016

11:01

NAJMOĆNIJI MUZIČKI DOGAĐAJ! Treći "Pink music festival" održaće se u novembru!

Showbiz

NAJMOĆNIJI MUZIČKI DOGAĐAJ! Treći "Pink music festival" održaće se u novembru!

Podeli vest

Treći po redu "Pink music festival" biće održan u novembru, saopšteno je danas od strane organizatora

Najmoćniji muzički događaj i ovog puta predstaviće više od 20 numera koje ce proći najstrožiju i nepristrasnu selekciju.

Sve izabrane numere i ovog puta dobiće neviđeni marketinški prostor na svim teritorijama gde Pink ima svoje nacionalne TV kanale, kao i na muzičkim kablovskim kanalima  "Pink" kompanije, kojima po popularnosti prednjači "Pink music", te na mnogobrojnim radio stanicama uključujući "Pink" radio.

Budući da je geslo festivala "svi su pobednici", samim prolaskom u takmičenje svi izvođaci i autori su na dobitku. O kvalitetu festivala govore mnogobrojni hitovi koji su se izdvojili na prva dva ovakva događaja.
Konkurs za nove pesme koje do sada nisu javno izvođene je otvoren.

Sve kompozicije u demo ili final verziji zainteresovani autori i izvođaci mogu slati na email pinkmusicfestival@rtvpink.com ili na adresu "TV Pink, za Pink music festival, Neznanog junaka 1, Beograd".


O izboru pesama koje ce učestvovati na festivalu odlučivaće komisija u sastavu: Milica Mitrović, Nina Kovačevic, Darko Popović i Bane Stojanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija