• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.09.2016

15:34

DA LI STE SPREMNI... "Dugmići" 19. novembra u Areni!

Showbiz

DA LI STE SPREMNI... "Dugmići" 19. novembra u Areni!

Podeli vest

Na vrhuncu svoje najuspešnije turneje u više od četrdeset godina dugoj karijeri, legendarni bend Bijelo dugme konačno stiže u Beograd!

AZ produkcija saopštila je da je beogradski koncert Bijelog dugmeta zakazan za 19. novembar u Kombank areni. 

Biće to jubilarni, dvadeset peti susret najveće jugoslovenske grupe sa Beograđanima, i nova prilika da zajedno zapevamo sve one pesme koje su obeležile poslednje četiri decenije u popularnoj kulturi - "Tajnu vezu", „Lažeš", "Đurđevdan" i mnoge, mnoge druge. 

Koncert će, kao je najavljeno, trajati dva sata i trideset minuta, a Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa garantuju da će dati sve od sebe i napraviti nezaboravnu svirku.

Ulaznice će biti u prodaji već od ponedeljka 19. septembra/

Pre beogradskog koncerta, Bijelo dugme imaće nastupe u Stokohlmu (Solnahallen) 7. oktobra, dan kasnije u Beču (Konzerthaus) i 15. oktobra u Geteborgu (Kongresshallen).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Komita

pre 7 godina

nema sanse da cu otici !!! ikada !!!! posle one prevare i bruke od koncerta na hipodromu nikada vise !!!! koje bjelo dugme koji bend ?!!! brega tifa i alen i u pozadini anonimusi... nema tu nista od b dugmeta... zato cao... !!!!!\n

Miroslav

pre 7 godina

Otkad su oni "Bijelo dugme"? Gde su Zeljko Bebek, Vlado Pravdic,Goran Redzic i Djidji Jankelic? Opet Bregovic pokusava da namakne pare na lazno predstavljanje. Nije ni cudo sto ga je Kusturica otkacio.

plava

pre 7 godina

Samo da znate da je sve pesme za Bijelo Dugme napisao Goran Bregovic, i tekstove i muziku, osim samo par tekstova...tako da nemojte lupetati da Goran nije Bjelo Dugme, jer ga ne bi ni bilo da nije bilo njega...a da li cete ici na koncert to je druga stvar!

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо ове антисрпске несрбе и несрпске Србе ни у једном делу.

Petar

pre 7 godina

Pa skoro su svi Srbi u bendu , jos trubaci. Treba to podrzati kao sto Brega podrzava nasu Gucu. Samo napred, uz dugme smo!

axax

pre 7 godina

Duša Bijelog Dugmeta je Bebek, a ovo ostalo je komercijala.n

Mix

pre 7 godina

Još jedna prevara u najavi...necemo opet ispasti budale.

jelena

pre 7 godina

Dugme bez Bebeka je pola Dugmeta... uz duzno postovanje Goranu

boban

pre 7 godina

Vidim da svi pominju Bebeka.Pa taj covek nije zasluzio da mu se u Srbiji ni ime spomene. Sta je sve pricao o nama ,pevao sa Tomsonom ustaske pesme.... I licno sam procitao da je rekao da nikad nebi izasao na binu sa Bregom i njegovim srpskim ciganima.Dakle idemo na koncert da podrzimo Bregu ,a taj licemer kome treba neka ide u hrvatsku pa nek ga tamo slusa !

plava

pre 7 godina

Bebek bi zauvek vristao ispod satora da nije imao tu srecu da peva Goranove pesme... da je imao pameti uvek bi bio u kompromisu sa Goranom, a ne izigravao samoljubljivu zvezdu. Sve sto volite u Bijelom Dugmetu su lepe i emotivne pesme, koje su Goranovo delo. Koji god pevac pevao, one se lepe za ljude!

petar

pre 5 godina

nije bijelo dugme samo Goran,Tifa i Alen godinama Goran prodaje ljudima muda za bubrege uvijek iste pjesme godinama kad mu ponestane para on pravi kao koncerte bijelog dugmeta,a od dugmeta nista samo pohlepa za parama i nista vise

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija