• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

24.09.2016

14:07

(VIDEO) KO BI OČEKIVAO OVAKO NEŠTO? Bili Ajdol nastupio sa Majli Sajrus

Showbiz

(VIDEO) KO BI OČEKIVAO OVAKO NEŠTO? Bili Ajdol nastupio sa Majli Sajrus

Podeli vest

Legendarni Bili Ajdol nastupio je na "IHeart" festivalu u Las Vegasu, a mnoge je iznenadilo kada je kao gosta izveo kontroverznu Majli Sajrus

Prve asocijacije kada pomislimo na Bilija Ajdola jeste rokenrol legenda, pobuna i sloboda, ali moramo priznati da smo u poslednje vreme iznenađeni njegovim radom. Iako je 60-godišnji frontmen u izvanrednoj formi, nismo sigurni da je na svirku doveo adekvatnu gošću.

Nećemo osporiti da je Majli izvanredno talentovana pevačica, ali iako je poznata po rušenju tabua, jednostavno se ne uklapa u imidž koji je Ajdol već decenijama gradio, a sa tim mišljenjem slaže se i dobar deo njegovih fanova.

Bilo kako bilo, mišljenja su podeljena. Dok jedni misle da legendarni veteran pokušava da osveži svoj estradni status, drugi pak tvrde da je ovo pokazatelj da Majli kreće u malo kvalitetnijem muzičkom smeru. Šta vi mislite?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija