• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

11.10.2016

10:18

JELENA TOMAŠEVIĆ: Mog Ivana poštujem, ali u vezi koncerta SLUŠAM SAMO ŽELJKA!

Showbiz

JELENA TOMAŠEVIĆ: Mog Ivana poštujem, ali u vezi koncerta SLUŠAM SAMO ŽELJKA!

Podeli vest

Iako je u jeku priprema za solistički koncert koji će 25. oktobra održati u Sava Centru, a pored toga angažovana je i kao član žirija u novoj sezoni Pinkovih zvezdica, pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić trudi se da ni u jednom trenutku ne zapostavi svoju porodicu, supruga Ivana Bosiljčića i njihovu ćerkicu Ninu (4,5) koji su centar njenog sveta

 

Jelena kaže da se za koncert u Sava Centru priprema veoma pažljivo i posvećeno.

- Trudila sam se da napravim takav repertoar da za svakog bude po nešto, i za one koji vole balade i sporiji ritam, i nešto brže pesme za sve koji vole da đuskaju. Biće tu starih hitova kao što su "Jutro", "Panta Rei", "Melanholija", "Okeani", "Med i žaoka", kao i pesama sa novog albuma ",Ime moje'' ,"Vertigo", "Radio svira za nas", "Bitanga i princeza"... Produkcijom, ozvučenjem, svetlosnim efektima i svime što prati jedan ovakav događaj bavi se ekipa iz Minacorda i Melos estrade'. Zato sam sigurna da će ceo ambijent biti zaista fantastičan. Vrlo je moguće da će na koncertu biti i gost iznenađenja, ali za sada ne bih otkrivala o kome je reč. Veoma se radujem ovom koncertu, i volela bih da mojoj publici priredim veče za pamćenje.

(FOTO) ŠOKANTNO! Jelena Tomašević POTPUNO GOLA u novom spotu!

Pevačica poštuje savete supruga Ivana, ali mu ipak nije dozvoolila da se meša u osmišljavanje programa u Sava Centru.

- Ivan mi daje maksimalnu podršku, oboje smo uzbuđeni i puni pozitivne energije zbog koncerta, ali osmišljavanjem programa se bavim sa mojim stalnim saradnicima, kao i sa Željkom Joksimovićem, čovekom kome mnogo dugujem za sve što sam ostvarila u karijeri. Željko mi daje mnoge vredne savete, dogovaramo se oko detalja, i zahvalna sam mu na vremeni i pomoći.

Miloš Nadaždin


(VIDEO) ZALJUBLJENI KAO I PRVOG DANA! Glumac otkrio kada ga je njegova izabranica potpuno opčinila!

Jelena je, sasvim neverovatno, uprkos nesumnjivom muzičkom uspehu, uspela da ostane daleko od medijskih sukoba i tračeva.

- Naše tržište je malo, nije lako napraviti karijeru, niti ostvariti uspeh. Ali, za svakog ko vredi, ko ulaže trud, ko želi da uči, da napreduje, da radi na sebi, postoji prostor. Opet, danas su na ceni neke vrednosti koje meni baš i nisu bliske, laka zabava, skandali, mediji sve više popunjavaju prostor tabloidnim temama, a mislim da mi nije mesto u nečem takvom. Ili se barem u njemu ne osećam lagodno. Estrada je puna i pozitivnih stvari, sjajnih ljudi i kolega, odličnih muzičara i volela bih da su u prvom planu kvalitet, muzika, pesme, a ne privatni život i neke ružne vesti - kaže  Jelena Tomašević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija