• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.10.2016

15:34

PUBLIKA NESTRPLJIVA! Džiboni zakazao i treći koncert u Sava Centru

Showbiz

PUBLIKA NESTRPLJIVA! Džiboni zakazao i treći koncert u Sava Centru

Podeli vest

Splitski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni je, zbog velikog interesovanja publike, zakazao i treći koncert u Sava Centru, te će tako posle 11. i 12. novembra, nastupiti i 15. novembra, najavio je danas "Long Play"

Zlatan Stipišić ponovo dolazi u Sava Centar, koji je već punio tri puta u decembru 2014. godine, kako bi predstavio svoj deo "Familije" (2016), zajedničkog albuma snimljenog sa Oliverom Dragojevićem. 

Sa tog albuma Džibonijev je veliki hit "Onako, od oka" koji ima više od dva miliona pregleda na "Jutjubu".

 - Beogradska publika će čuti neke pesme sa ''Familije'', ali će koncerti biti presek čitavog mog rada. Nove pesme zaslužuju da stoje sa najboljim starim -  najavio je Džiboni.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djole

pre 7 godina

Opet nam Hrvati prodaju marketing. Kladim se da nisu ni drugi prodali a vec vicu treci da bi prodali dva ipo pa ce da potelé karte za taj treci i ispadnu velike baje u sred Beograda... e bre pa ovo je vec vise puta vidjeno. Zar nije Toni Centinksi svirao u areni pred 8 soma ljudi a napisao po celom gradu da je rasprodat koncert, a kad je publika trebalo da dodje sala polu prazna ili polu puna kako ko voli... Druga prevara je "familija" pa de mu je Oliver koji je 50% albuma? Koga bre vise foliraju estradni menadzeri i njive "zlatne koke" proslo vreme kad je narod bio naivan. Ucite od Dzarovskog ... pozdravljam vas sa Exita sledece godine

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija