• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.11.2016

22:17

SPREMITE SE ZA JOŠ PASTIRSKOG ROKA ZA PRAZNIKE! Dugmići poklanjaju BESPLATAN koncert Beograđanima!

Showbiz

SPREMITE SE ZA JOŠ PASTIRSKOG ROKA ZA PRAZNIKE! Dugmići poklanjaju BESPLATAN koncert Beograđanima!

Podeli vest

Goran Bregović i njegovo "Bijelo dugme" pokloniće Beogradu četvrti koncert

Posle tri pune Kombank arene, članovi najpopularnije jugoslovenske grupe svih vremena planiraju da 30. decembra zasviraju na nekom otvorenom prostoru u srpskoj prestonici.

Rok za praznike

Pod vedrim nebom
Mislim da bi bilo baš dobro da ta svirka bude na otvorenom
Alen Islamović

I Cecin sin slušao rok 

Public

Kombank arena je i u nedelju bila ispunjena do poslednjeg mesta, a među 20.000 fanova našlo se i mnogo poznatih ličnosti, među kojima je bio i sin folk dive Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović.

"Dugmići" su već u subotu uveče, na svom prvom koncertu, potpuno bacili u trans više od 20.000 ljudi. Pošto interesovanje za Arenu ne jenjava, odlučili su da se posle tri nastupa svojim fanovima posebno zahvale besplatnom svirkom tokom novogodišnjih praznika.

- Planiramo da poklonimo Beogradu koncert. Najverovatnije će biti 30. decembra. Svirali bismo na nekom otvorenom prostoru, ali još ne znam gde tačno - potvrdio je Brega u emisiji "Ekskluziv".

I pevač Alen Islamović, koji je pevajući numeru "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo" doživeo ovacije na sceni, kaže da mu se dopada ta ideja:

- Ukoliko ima interesovanja za četvrti koncert, što da ne. Mislim da bi bilo baš dobro da svirka bude na otvorenom. Želimo da se zahvalimo svim našim fanovima na ovolikoj podršci - priča Alen, koji nije iznenađen što su u publici bile petokrake i zastave svih bivših jugoslovenskih republika:

- Tako je uvek na našim nastupima. Navikli smo. Svi su dobrodošli.

Karte idu ko alva

Njegov kolega iz benda Mladen Vojičić Tifa oduševljen je beogradskom publikom.

Ima snage
Ne bih imao ništa protiv da održimo i deset koncerata, gde god da treba
Mladen Vojičić Tifa

- Atmosfera u Areni je sjajna. Baš je pravo ludilo. Ne bih imao ništa protiv da održimo deset koncerata, gde god da treba. Kad nas već ljudi toliko vole, mogli bismo i da im poklonimo jednu svirku, red je - ističe pevač.

Prva dva koncerta koja su održana za vikend rasprodata su u rekordnom roku, dok je za treći 26. novembra ostalo još malo karata.

"Dugmiće" su u subotu u Areni podržale brojne poznate ličnosti, među kojima Kiki Lesendrić, Nataša Ninković, Ivan Ivanović, Danica Drašković, Mlađan Dinkić, Dragan Šutanovac....

Alen: Ozvučenje bilo sjajno, ni nalik kao na Hipodromu

Public

"Dugmići" su ovim nastupima ispravili veliki gaf sa Hipodroma iz 2005, kada su imali očajno ozvučenje. Za koncerte u Areni angažovali su za zvuk "Skaj mjuzik", a Alen je bio oduševljen kako je sve to zvučalo:
- Odličan je zvuk, baš sam zadovoljan. Skroz druga priča nego onda na Hipodromu - prokomentarisao je Islamović u bekstejdžu.

(FOTO) SPEKTAKL U ARENI! Bijelo dugme bacilo publiku u trans, 20.000 pevalo evergrin hitove!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija