• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.12.2016

12:24

(VIDEO) Šta to novom pesmom i spotom poručuje Marija Šerifović...

Showbiz

(VIDEO) Šta to novom pesmom i spotom poručuje Marija Šerifović...

Podeli vest

Novi spot Marije Šerifović za pesmu pod nazivom "Deo prošlosti" danas je ugledao svetlost dana, a sudeći prema prvim reakcijama numera je već osvojila publiku marija šer

U scenama koje je realizovao IDJ Videos, umetnica je dočarala emotivni krah koji ne ublažavaju ni najveći poslovni uspesi. Naime, u prvim kadrovima na TV ekranu stoji naslov "Marija napunila Arenu", a već u narednim jasno je da se posle velikog koncerta pevačica sa društvom uputila na after party gde ipak ne uspeva da savlada svoju tugu.

- Možda će se pojedincima učiniti da spot nema veze sa pesmom, ali ono što smo mi hteli da prikažemo jeste kako je sve što čovek postigne sasvim zanemarljivo bez voljenog bića i da jedino što želi jeste da sve oko njega zauvek stane - kaže Marija, ne želeći da otkrije da li su spekulacije o tome kako zaista uskoro namerava da zakaže koncert u Areni tačne.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Zavisi sta covek sebi postavi za cilj i koliki je njegov udeo u tome.Samo zivot bez cilja je promasaj.\n

gordana

pre 7 godina

E pa neka joj neko stane na crtu ako sme,prvenstveno vokalno,svaka cast,pesma je vrh :-)\n\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17