• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

17.12.2016

18:56

(FOTO/VIDEO) DRAGANA MIRKOVIĆ POKORILA SOFIJU! Bugari je naprosto obožavaju!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) DRAGANA MIRKOVIĆ POKORILA SOFIJU! Bugari je naprosto obožavaju!

Podeli vest

Posle Mileta Kitića, Brene i Cece Ražnatović, luče iz Kasidola, Dragana Mirković održala je u petak, 16. decembra 2016. godine spektakularan koncert u Sofiji, u areni Armec pred oko 17.000 ljudi

Dragana Mirković još jednom je dokazala zašto je najpopularnija i najtraženija pevačica u regionu. Dragana je, na oduševljenje svojih bugarskih fanova, brojnim hitovima i atraktivnim scenskim nastupom potvrdila status jedne od najvećih balkanskih muzičkih zvezda.

Najveća bugarska arena Armec bila je ispunjena sa oko 17 000 ljudi koji su ovacijama pozdravili pevačicin izlazak na scenu.

Mario Badjuk

Folk zvezda je preko tri sata pevala svoje najveće hitove iz dugogodišnje karijere, a publika je, na tečnom srpskom jeziku, pratila pevačicu vrativši je tri puta na bis!

Mario Badjuk

Nakon koncerta, nasmejana, raspoložena, napravila je par fotki za uspomenu iz Sofije napisavši ispod jedne Hvala Sofijaaa.

Pogledajte video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 7 godina

Dragana često ima koncerte u Bugarskoj. 1991. je rasprodala Levski stadion i pevala pred 70,000 ljudi. Da stvar bude još impresivnija, pre toga je imala koncert za koncertom u svim većim gradovima Bugarske.

Ivana

pre 7 godina

Dragana kraljica. Nikakve medijske kampanje i manipulacije svih ovih godina nisu uspele da je skinu sa trona.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija