• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

01.01.2017

18:04

(VIDEO) ĐE ĆEŠ U NATO OCA TI...: U ovom hitu iz Crne Gore, opevan je zamišljeni razgovor unuka i pokojnog dede!

Showbiz

(VIDEO) ĐE ĆEŠ U NATO OCA TI...: U ovom hitu iz Crne Gore, opevan je zamišljeni razgovor unuka i pokojnog dede!

Podeli vest

Mladi crnogorski izvođač, reper Marko, predstavio je svoj novi hit: „Đe ćeš u NATO, oca ti...“

Reper Marko kroz tekst pesme propoveda zavete predaka. On poziva narod da ne menja svoje tradicije, koje su vekovima temelj nacionalne časti, identiteta i dostojanstva Crne Gore.

Đe ćeš u NATO“ je razgovor između pokojnog dede i unuka, kao i između tog unuka i njegovog ruskog brata. U ovoj priči o istinskom bratstvu i slozi NATO je personifikacija jame u koju se ne sme uskočiti:

- Ruski brate, što to zboriš, čovječe? Bez tebe bih bio kraj majke siroče, Prije bih sebi obije ruke odsjekao, Nego bih na tebe ih podigao! 

Mladi izvođač poziva sve Crnogorce da štite nezavisnost svoje zemlje, da čuvaju njen nacionalni identitet, njene istorijske veze i njeno dostojanstvo: „Kažimo stoput svima u inat, nećemo u NATO, nećemo u rat!“



 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Без вере, одбачени од Христа...нетребају ником...!! Ето саде им и НАТО "окренуо леђа"... Неће за "шаку јада" да се замерају... - Путину...!? А и зашто би...? Због некакве "мачеће"... - дреке у Фебруару...?!

Borivoje

pre 7 godina

Samo da pitam tebe ,a i masu neupucenih znas li ti da 50%gradjana crne gore se izjasnjava kao srbi.Vlast u crnoj gori drzi Amerika kod vas je Vucic dosao sam sigurno ste ga vi izabrali daj ne sprdaj mo se.Cilj je bilo rasturiti zajednicku drzavu i da pljujemo jedni na druge kao sto su i uspjeli.Ko poznaje kao ja politicku stvarnost u crnoj gori ne bi mrzio narod ci glas ne vredi nista kako na izborima tako svudje.A da se zna glavni crnogorci u Crnoj Gori su muslimani i neki drugi poltroni vlasti,a zna se sta je Njegos radio takvima.Nadam se da ce i ovo proci jedan narod kao sto je Srpski pocijepali su na tri drzave ali nadam se ima Boga vratice se to kao sto je bilo kroz istoriju koju sada pobijaju i gaze!

Cika Jova

pre 7 godina

Ako su 50% Srbi, k'o sto kazes, ko onda glasa za Mila vec 50 godina? Srbi?

Lala iz Banata

pre 7 godina

Као што сам већ писао ономад .... Верујем само у.... - Васојевиће...!!

Slobodan

pre 7 godina

Konačno da se javno oglasi i jedan čestiti građanin, umetnik pravoslavne Crne Gore. Hvala ti momčino za hrabrost u javnom istupanju, sve čestitke imaš iz bratske ti Srbije.

Aleks

pre 7 godina

Neću da vas jeza fata, zbog Zapada i zbog NATA, Mi ojdosmo ka Zapadu, vi češkajte drugu bradu! Eto vama Draža Čiča, završena danas priča! Mi idemo dobre volje, na Zapad će biti bolje! Eto vama nož i brada, neće niko više strada, mi molimo našeg Boga, na Zapad je mir i sloga! Nema klanja, ni logora, slobodna je Crna Gora! Duge kame i šubare, i od Rusa silne pare, i kokarde i četnici, Ravnoj Gori i Jelici, ne trebaju slavnoj Zeti, uzdamo se u pameti! Eto vama komunizam, nama more i nudizam! Mir da vlada, da se slavi, kada Milo potpis stavi, a Rusiju i Srbiju, nek vragovi crni iju! Eto vama vodka i baćuška, nek vas djavo do Karpata ćuška! Oj haa!

Srb

pre 7 godina

Милогорци јадни сте, то што део вас подржава Мила који је покидао везе Србије и Русије са Црном Гором је одраз вашег лажног идентитета који градите. Црна Гора је српска држава, Црногорци су Срби, и не припадате Западу него нашем словенском свету, та ваша политика да будете у свему против нас је неприродна и осуђена је на пропаст.

Aleksandar

pre 7 godina

E JADO . CAK TI SE I U POTPISU VIDI BOLESNI AMERICKI PRIZVUK. "ALEKS". VIDI SE DA NISI OD MAJKE I OCA, NEGO OD MILOGORCA. STRASNO JE STO ISTORIJU ZABORAVLJAS. A KO ISTORIJU ZABORAVI,BUDUCNOSTI NEMA.

mina

pre 7 godina

E moj jado na vašem putu u EU sa Milom vi niste otišli daleko.Nekako ste zastali ispod njegovog medjunožja pa sisate onu njegovu stvar i čekate da vam pusti čarobni napitak.U tom čekanju vaš donator stari,napitka je sve manje i manje, pa eto uvaljuje vam NATO da i tamo pušite.

Srpkinja

pre 7 godina

Hahahahaha... Joj majko Bozija... Je li ovo realno? Nesreco jedna, otvori Gorski Vijenac pa samo procitaj prvu stranu- Posveta prahu oca Srbije. Da ne pisem dalje, stvore nepismeni i zabludeli...

Srpski car

pre 7 godina

Alex i istina Al kad vas siptari pocne da zvacu i gutaju ne moj te da zovete Srbe bracom i da trazite da vas branimo , nek vas brani " Jevropa "

Milan

pre 7 godina

Kakav NATO? Terajte ih u materinu. Nigde dobro nisu doneli gde su "zaseli", pa nece ni Crnoj Gori.

DR Gane

pre 7 godina

Ispravka, ,, ko se poslednji smeje, slabo kapira ... "

Siniša

pre 7 godina

Klasična crnogorska prevara. Crnogorci daleko vam lepa kuća. Pozovite ove vaše iz Beograda da vam se pridruže i da Srbija najzad bude slobodna. Pozovite Karadžiće, bojoviće, Bulatoviće, Bujoševiće, Buliće i ostale da prvim levim kolosekom napuste Srbiju. A vi srbi koji padate na ove crnogorske prevare, sram vas bilo.

Goran

pre 7 godina

Sve ok ali ja brat sa šiptarima i ustašama i muslimanima vehabijama milogorcima nisam. Kakav je to liberalan kraj, ko da ga hilari ukomponovala? Valjda su braca samo srbi i cg i makedonci.n

Nemanja

pre 7 godina

Pa i premijer Vucic zeli u nato,mora radi investicija,ekonomskog prosperiteta nase majke Srbije i buducnosti nase djece,

mile

pre 7 godina

karadzici,bojovici,bulatovici.......sve su to srbi bili i bice e sada politicki mogu da se svrstaju svugdje,tako da ne treba nigde da idu nego neka priznaju korijene i svoj identitet i neka ne glume novi narod ili si srbin ili poturica ili hrvat drugijeh crnogoraca nema

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija