• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

08.03.2017

11:57

ŠOK IZJAVA PEVAČA "DUGMETA": Došao sam u Beograd da umrem!

Showbiz

ŠOK IZJAVA PEVAČA "DUGMETA": Došao sam u Beograd da umrem!

Podeli vest

Sarajevski pevač Mladen Vojičić Tifa postao je Beograđanin. Slavni muzičar nedavno se preselio u srpsku prestonicu i, kako kaže, tu želi da umre!

 

 

- Nisam otišao definitivno iz Sarajeva, jer ja taj grad volim. Ali, iskreno, u Beogradu mi je divno i ovde nameravam i da umrem. Između ostalog, Beograd je veći grad, pa lakše mogu da odem u ilegalu kad sam umoran - rekao je Tifa.

On tvrdi da se nimalo nije potresao zbog nedavnog poziva na linč nakon što je objavio fotografiju na kojoj pozira s podignuta tri prsta.

- Ma šta me boli briga za to! Ko to meni može da zabrani da se slikam kako ja hoću. Dizaću onoliko prstiju koliko želim. Imam ja više prstiju - rekao je pevač kroz smeh.

On se nedavno vratio sa turneje, na kojoj je bio sa "Bijelim dugmetom". Ističe da je oduševljen Istanbulom, gde ga niko nije popreko gledao jer je Srbin.

- Tamo je bilo divno, napunili smo dvoranu. Došlo je i mnogo Turaka, a neko je doneo i veliku srpsku zastavu. Ljudi su pevali "Bože pravde" i "Lijepa naša", i to bez konflikta - oduševljen je Tifa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 7 godina

A da ga pitaš kako mu je bilo u Sarajevu kad su ga umalo ubili zato što je napola Srbin? Lako je biti Srbin u Beogradu, ajde budi Srbin u Sarajevu ili Zagrebu, pa onda dođi da komentarišeš.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija