• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2017

14:11

FANOVI U TRANSU! "The Killers" 5. jula na Petrovaradinu

Showbiz

FANOVI U TRANSU! "The Killers" 5. jula na Petrovaradinu

Podeli vest

Jedan od najvećih američkih bendova "The Killers" nastupiće 5. jula na Petrovarinskoj tvrđavi u okviru takozvanog "nultog danu" ovogodišnjeg "Egzit" festivala, najavio je danas u Domu omladine Beograd osnivač "Egzit"-a Dušan Kovačević

Kovačević je rekao da su pregovori sa menadžmentom "The Killers" trajali četiri godine i da je teško dobiti takav bend zbog rigoroznih i striktnih zahteva, kao i da im je želja da "nultim danom" spoje prepoznatljivu festivalsku atmosferu "Egzita" i velikih stadionskih koncerata kakvi su retki na Balkanu.

 - Ovo je definitivno početak nove ere Egzit festivala, jer smo sa konceptom nultog dana uspeli da na tvrđavu dovedemo jedan od najvećih svetskih bendova, čije su turneje uglavnom rezervisane za stadionske solo koncerte -  istakao je Kovačević. 

Četvorka iz Las Vegasa na tvrđavi će premijerno zasvirati neke od pesama sa novog, petog studijskog, albuma koji nam stiže ovog leta. 


Poput svih njihovih velikih koncerata, set lista će sadržati i najveće hitove kao što su "Mr. Brightside", "Somebody Told Me", "Human", "Read My Mind", "When You Were Young", "Runaways" i brojne druge sa impresivne liste pesama koje već skoro 15 godina ne silaze sa radija i televizije. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija