• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2017

13:02

(VIDEO) CRNOGORCI ŠOKIRANI! Ovako obučen ih na Evroviziji predstavlja Slavko Kalezić!

Showbiz

(VIDEO) CRNOGORCI ŠOKIRANI! Ovako obučen ih na Evroviziji predstavlja Slavko Kalezić!

Podeli vest

Pevač Slavko Kalezić predstavljaće ove godine Crnu Goru na izboru za pesmu Evrovizije, a sada je premijerno predstavio i numeru "Space" kojom će nastupiti u maju u Kijevu

Kalezić je objavio i spot za ovu pesmu, koji je izazvao burne reakcije javnosti.

- Mislim da je spot već izašao na zvaničnom kanalu Evrovizije i da već gore mreže. Bez lažne skromnosti mislim da je ovo jedan od najintrigantnijih i najspektakularnijih snimljenih spotova - rekao je Kalezić na konferenciji za novinare, a prenose "Vijesti".

Inače, autor pesme je Momčilo Zeković Zeko, a spot je režirao Dejan Milićević, koji je rekao da Kalezića već vidi kao pobednika Evrosonga.

Spot za pesmu "Space" do sada je pregledan nešto više od 100 hiljada puta, i ima skoro 2.500 "dislajkova" i skoro upola manje "lajkova".

Podsetimo, Kalezić se pre nekoliko meseci u medijima hvalio da je favorit na kladionicama za pobedu na Evrosongu, iako kvote tada još nisu bile objavljene. Sada su u većini kladionica kvote da će Crna Gora biti pobednik između 100 i 150, što ih smešta na 41. mesto, odnosno treće od nazad.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SERGIJE

pre 7 godina

Jos ako cucne da piski ubice ga caca. A sta li mu je to Space na crnogorskom jeziku?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija