• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.04.2017

15:07

FANOVI ODUŠEVLJENI! The Killers najavili nove hitove pred nastup u Novom Sadu

Showbiz

FANOVI ODUŠEVLJENI! The Killers najavili nove hitove pred nastup u Novom Sadu

Podeli vest

Slavni američki rok bend The Killers u junu kreće na ekskluzivnu mini-turneju na kojoj će nastupiti u svega devet gradova, uključujući i Novi Sad, gde će 5. jula u okviru Get Exited spektakla, nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi, neposredno pred ovogodišnji Exit festival

Ova turneja jedna je od najtraženijih ove godine, što dokazuje ekspresno rasprodat koncert u Hajd parku ovog jula, gde se cena karte na crnom tržištu kreće i do vrtoglavih 700 evra. 

Zato nije ni čudo što su vlasnici četiri No.1 albuma i dobitnici čak devet prestižnih nagrada za najbolji svetski rok bend, najavili da će peti studijski album biti uskoro završen, a nove pesme prvi će čuti fanovi i to uživo već na ovoj turneji. 

Brandon Flowers, frontmen The Killers je potvrdio da album producira Alan Moulder koji stoji iza njihovog hit albuma "Sam''s Town", a tu je i Garret "Jacknife" Lee, koji je radio albume za imena kao što su U2, Robbie Williams, Editors, Bloc Party i Taylor Swift. Deo ovog supertima je i Ryan Teder iz benda One Republic, koji pored što je veliki fan Kilersa, zajedno sa njima napisao je par hit pesama.

Kako je rekao Ronnie Vanuči, bubnjar Kilersa, novi album će biti žešći od prethodnih, ali i pomalo neistražena teritorija za njih pa možemo da očekujemo nešto drugačiji zvuk: 

 - Kako biti svež i inovativan kao bend u 2017. je pitanje koje često postavljamo. Mi samo guramo u različitim pravcima, a zatim se vratimo i pokušamo u drugom. Kada je svima pomalo neprijatno, znamo da smo na pravom putu -  rekao je Vanuči.

U januaru ove godine Kilersi su objavili video snimak na svom Tviter profilu na kom se čuju čak i neki fanki taktovi, ali nisu hteli da komentarišu da li je u pitanju neka od novih numera ili su jednostavno svirali neobavezno u studiju. 

Ulaznice za ovogodišnji Get EXITed spektakl sa Kilersima u prodaji su po ranim cenama od samo 2.990 dinara za parter, te 4.990 dinara za Fan Pit, te 12.000 dinara za mesto na VIP platformi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija