• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. B.

12.05.2017

19:23

BOŽO VREĆO SE UDAJE ZA BEOGRAĐANINA! Bosanski pevač sevdalinki pronašao ljubav u Srbiji!

Showbiz

BOŽO VREĆO SE UDAJE ZA BEOGRAĐANINA! Bosanski pevač sevdalinki pronašao ljubav u Srbiji!

Podeli vest

Najpopularniji regionalni pevač sevdalinki Božo Vrećo otkrio je da je u ljubavi s jednim momkom iz Beograda

Čovek anđeoskog glasa, koga su zbog fizičke sličnosti s austrijskim pevačem prozvali bosanskom Končitom, obelodanio je da čak planira da stane na ludi kamen sa Srbinom.

- Uskoro se udajem za moju ljubav, koja je iz Beograda. Biće velika svadba, jedva čekam! - kazao je Božo preksinoć na koncertu koji je održao u dupke punoj Kolarčevoj zadužbini u Beogradu.

NAJPOZNATIJI BALKANSKI PEVAČ SEVDALINKI: I muško sam i žensko sam i uživam u tome!

Muzičar je nekoliko puta sa scene pozdravljao svog izabranika i posvetio mu je pesmu "Rane moje" Silvane Armenulić:
- Moj dragi obožava ovu pesmu. Ja mu pevam po kući i mešam, a on uživa - rekao je Vrećo.
Bosanskog muzičara su fanovi te večeri nekoliko puta vraćali na bis.

- Čaroban koncert! Kolarac pun do poslednjeg mesta, morali smo da dodajemo stolice na binu koliko je bilo ljudi... Ah, koliko me Beograd voli... beskrajno, bez zadrške, svim srcem i dušom - rekao je pevač, koga su iz publike slušale brojne poznate face: Anđelka Prpić, Aleksandra Kovač, Slađa "Alegro", Nada Macanković... Vasil Hadžimanov je nastupio kao gost u jednoj numeri, kao i Marko, sin Ljubiše Stojanovića Luisa, sa kojim je Božo snimio dve pesme - "Pašanu" i "Pandoru".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boro

pre 6 godina

hahaaaaa biće najljepša mlada ............................ bože sačuvaj šta se radi u zemlji Njemanića i cara Lazara . Jel najavio gdje će biti crkveno vjenčanje .

Vula

pre 6 godina

Zasto ne odvede naseg mladozenju u svoju zemlju. Vec nas ugusise svi sa strane.Prprevise je polupismenih starleta, eanekenki, Dalila, Maca itd. Uskoro ce i drzavljanstvo dobiti kao zasluzni. Oni kvalitetni ostaju u svojim zemljama. Dokle da nas pljuju i truju

GLUMICA

pre 6 godina

jednini iskren i originalan .BOZO CARE...a ja sam u redu onih koji nose cigle u tasnama kada su gej parade...mrzim to silovanje. TI SI ISKREN I TO SI STO SI...ODLICNO SE NOSIS STIM A NE UGROZAVAS NAS KOJI NISMO GEJ....odlican BOZO

Rade

pre 6 godina

Muzičari će morati da pevaju dva put ,, Danas majko ženiš svoga sina,, :-) :-) :-))))) n

haha

pre 6 godina

koja smo mi nepismena dzamahirija postali... citam komentare i jasno mi je sto srbi imaju platu 150E.... niko normalan nije lud da dolazi ovde.. pa u vrhu svake svetske kompanije su gejevi... zamisli donesu milijarde u srbiju da bi na ulici strahovali da li ce neki nepismeni buzdovan da ga napadne i mozda ubije.. pa bolje je da ode u saudijsku arabiju nego ovde...

xxx

pre 6 godina

Mi u Srbiji ponosni sto smo "primitivni" a ti setaj gde ti je bolje!

vladbgd

pre 6 godina

Da si imalo obrazovan, ti bi znao da to nije bolest. Vi, neobrazovani primitivci, koji dajete ovako glupe komentare, pozabavite se, malo vise vasim sinovima, mozda cete nesto i otkriti, e, onda cete drugu pesmu da pevate

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17