• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

15.05.2017

22:29

ŽIVOTNA DRAMA POBEDNIKA 62. EVROSONGA: Portugalac strepeo da li će mu srce izdržati!

Showbiz

ŽIVOTNA DRAMA POBEDNIKA 62. EVROSONGA: Portugalac strepeo da li će mu srce izdržati!

Podeli vest

Salvador Sobral, koji je preksinoć sa pesmom "Amar Pelos Dois" trijumfovao na Pesmi Evrovizije, krio da je teško bolestan i da čeka transplantaciju

Pobednik 62. Evrosonga Salvador Sobral (27) krio je od javnosti da prolazi kroz životnu dramu i da hitno mora na transplantaciju srca! Portugalac je u subotu u Kijevu trijumfovao s numerom "Amar Pelos Dois" i osvojio glasove i publike i stručnog žirija.

Salvador se dosta namučio jer je zbog teškog zdravstvenog stanja sve vreme ležao u hotelskoj sobi, a i sam odlazak na ovo takmičenje bio je veoma rizičan.

Sve bilo rizično
Nije mogao dugo da boravi u Kijevu jer mu je lekarski tim kod kuće. Zato sam ja pevala na dve probe
Sestra Luisa Sobral

Nije izlazio iz sobe

Salvador, koji je od početka Evrovizije bio jedan od glavnih favorita za pobedu, nije želeo da publika zna za njegove zdravstvene probleme kako ga ne bi sažaljevala.

- Salvador je na listi čekanja za transplantaciju srca i sve vreme prima terapiju. Dao je sve od sebe da na najbolji način izvede numeru na Evroviziji, ali je bio svestan da mora da se čuva. Zbog toga nije išao na žurke ostalih takmičara u Kijevu, već je najveći deo vremena provodio u hotelskoj sobi - navode izvori bliski muzičaru.

Marija osula paljbu po srpskom žiriju: Sram vas bilo!

Marija Šerifović je poludela zbog glasanja našeg stručnog žirija u finalu! Naša jedina evrovizijska pobednica osula je paljubu po Ani Štajdohar, Ivani Peters, Tanji Banjanin, Aleksandru Miliću Miliju i Vojkanu Borisavljeviću, jer je bila nezadovoljna načinom na koji su rasporedili svoje glasove:
- Srbijo, sram vas bilo!!! - besno je poručila Marija.
Srpski žiri je maksimalan broj poena dao Mađarskoj, Bugarskoj 10,  Holandiji osam, a Hrvatskoj svega tri poena.

Zbog slabog srca Sobral je bio sprečen da ide na promocije i koncerte koji su organizovani u okviru Evrosonga. Nije smeo da rizikuje da li će njegovo srce u nekom momentu otkazati, pa je umesto njega na sva gostovanja išla njegova sestra Luisa. Ona je čak umesto njega nastupila i na dve probe, što je bio presedan.

Srbija ostala bez finala za dlaku  

Tanjug

Predstavnica Srbije Tijana Bogićević završila je u polufinalu na 11. mestu (10 najboljih se plasiralo u finale), objavljeno je juče na zvaničnom sajtu Evrovizije. Najviše glasova te večeri osvojila je delegacija Bugarske, zatim Mađarske i Izraela... Našoj pevačici je za dlaku izmakao plasman u završnicu takmičenja.

Srušio "prokletstvo"

Sestra talentovanog mladića izjavila je da su mu lekari zbog zdravstvenih problema zabranili da ranije otputuje u Ukrajinu. Čelnici Evrovizije su mu izašli u susret i dopustili da se pojavi tek kada takmičenje zvanično počne.

- Njegov lekarski tim je u Portugalu i on ne može da odsustvuje iz zemlje toliko dugo. Članovi komisije Evrosonga odobrili su da ja umesto njega izvedem prve dve probe - izjavila je Luisa tokom takmičenja.

Pobedom na Evrosongu Salvador je srušio "prokletstvo" Portugalije, koja za prethode 53 godine, koliko učestvuje, nijednom nije ušla u top-pet, a kamoli pobedila!

NAJVEĆI SKANDAL U ISTORIJI EVROSONGA
Golom zadnjicom na Ukrajinku

printscreen/Informer

Finale 62. Evrovizije u Kijevu ostaće upamćeno po najvećem televizijskom skandalu u istoriji ovog takmičenja. Dok je u revijalnom delu nastupala prošlogodišnja pobednica Džamala, na scenu je uleteo momak ogrnut australijskom zastavom, skinuo pantalone i milionima gledalaca širom sveta pokazao golu zadnjicu. Obezbeđenje je odmah reagovalo i udaljilo ga sa bine i iz direktnog TV prenosa, a pozadina ovog skandala za sada nije poznata.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Megi

pre 6 godina

Cas ima kilu, cas bolesno srce, odlican marketing.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17